Сигналът е получен в 8.35 часа тази сутрин на тел.112.

...
Сигналът е получен в 8.35 часа тази сутрин на тел.112.
Коментари Харесай

Арест За Двойното Убийство В Горни Дъбник!

Сигналът е получен в 8.35 часа тази заран на тел.112.

Мъж от Горни Дъбник е съобщил, че е разкрил натрупа на 72-годишния си татко, а 35-годишната му сестра е в доста тежко положение.

Веднага на място са изпратени екипи на Бърза помощ и полицията, само че младата жена е умряла на път за болничното заведение. Синът на умрелия мъж живее в съседство, заяви пред Дир.бг представителят на плевенската прокуратура Рени Кирилова.

Огледите в къщата, в която е осъществено двойното ликвидиране, не престават. По двете тела са открити забележими следи от принуждение. Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране на повече от едно лице.

" Телата са превозени за аутопсия, при която ще бъде открит приблизителния час на гибелта на 72-годишния мъж - евентуално през нощта ", добави прокурор Кирилова.

" Задържано е лице, което има съпричастност към осъщественото тежко закононарушение - 36-годишен мъж, който е прочут на системата, не е осъждан, само че има 5 регистрации ", заяви на конференция основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

„ Бяха осъществени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия на територията на 3 регионални дирекции - Стара Загора, Габрово и Плевен. Мотивът не е за обир, евентуално е битов, въпрос на персонални връзки “, опроверга той в началото появилата се версия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР