Сигнал за убийството е подаден малко преди 19.30 часа снощи. На

...
Сигнал за убийството е подаден малко преди 19.30 часа снощи.
На
Коментари Харесай

Очевидец твърди, че Мартин Нотариуса е разстрелян пред очите на децата си



Сигнал за убийството е подаден малко преди 19.30 часа нощес.

" На мен живущи в комплекса ми се обаждаха, че чуват изстрели. Но не е ясно от кое място е стреляно ", добави охранителят пред Нова телевизия.

По първични данни на проверяващите патроните, умъртвили Божанов, са попаднали в тялото и евентуално в главата му. Цяла нощ екипи на полицията правиха оглед на място.

" Установяват се очевидци, очевидци. Умоляваме жителите, в случай че разполагат с някаква информация, да ни спомагат. Това сега се работи. Изяснява се. Все отново е осъществено тежко закононарушение. Всички сили за вдигнати на крайник. Работим, с цел да установим причинителя на убийството ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

От своя страна градският прокурор на София Илиана Кирилова съобщи пред публицисти, че убитият е прочут на прокуратурата.

" Този човек, аз доколкото знам, е бил в годините забавен около делото " Крашевски ". В момента служебно ми е известно, че в Софийска градска прокуратура има подадени сигнали за опасност от негова страна по отношение на магистрати ", допълни Кирилова.

По думите й, по случая се разпитват очевидци и се работи интензивно.

" По делото се работи, разпитват се очевидци, откриват се и други неща. Това, което мога да кажа, е, че ще видя на какъв стадий е делото, само че знам, че се работи интензивно, в това число и за имотни измами. Имаме сигнали, подадени от магистрати, които не са прокурори, за отправени закани към тях ", сподели още Кирилова.

Тя не удостовери изтеклата в някои медии информация, че убитият е обвързван с прокурорски рекет.

Мартин Божанов е прочут около откраднато през 2004 година дело от Върховния касационен съд против Слави Крашевски , нотариус с отнемани права и десетки наказателни производства. Делото изчезва от адвокатската стая на съда по време на обедната отмора, дружно с истински документи по него. За кражбата е водено досъдебно произвеждане против човек на име " Мартин Божанов " и негов родственик с име " Бойко Божанов ", само че за изхода на делото няма данни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР