Сигнал за прехвърляне между институциите и липса на налагане на

...
Сигнал за прехвърляне между институциите и липса на налагане на
Коментари Харесай

Над денонощие не казват на ексминистър, че е с COVID-19, прехвърлят го по болници

Сигнал за прекачване сред институциите и липса на налагане на наложителна карантина след позитивен тест за ковид. Той е подаден от някогашния заместник-министър на външните работи Милен Керемедчиев, който описа пред бТВ през какви компликации е минал, до момента в който е опитвал да си направи PCR проучване.

„ Когато стартира цялата сага в събота, имах лека температура – 37,2, това наложи да опитвам да си направя PCR тест и да отида на обзор, тъй като беше уикенд и моята персонална лекарка почиваше. Отидох първо в „ Пирогов “, където споделиха, че не могат да ми създадат тест, тъй като вършат PCR единствено на признати пациенти. Отпратиха ме към ВМА, там на регистратурата ме отпратиха към инфекциозното поделение за обзор и да ми създадат PCR тест. В инфекциозното поделение ми споделиха, че без направление от незабавното не могат да ме одобряват. Отидох в " Спешно поделение ", там една доста общителна дама ми сподели, че има разпореждане пациентите със подозрения за ковид да отиват в инфекциозното поделение. Там още веднъж една доста блага дама ми сподели, че няма метод да ме одобри без направление “, описа Керемедчиев.

При повторното му връщане в незабавното получава най-сетне направление. „ Върнах се за трети път в " Инфекциозно поделение ", където ме прегледаха и най-сетне ми взеха този тест “, описа Керемедчиев, който след теста се прибира у дома.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР