Сигнал за поставено взривно устройство в къщата на премиера Бойко

...
Сигнал за поставено взривно устройство в къщата на премиера Бойко
Коментари Харесай

Бомбена заплаха срещу Бойко Борисов прати пред дома му екипи на МВР

Сигнал за сложено взривно устройство в къщата на премиера Бойко Борисов в Банкя е получен късно нощес на тел. 112, оповестиха пред Dir.bg от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Полицейски екипи са изпратени на адреса на министър-председателя, като не са открити съмнителни предмети.

Собственикът на мобилния номер, от който е осъществено позвъняването е открит и арестуван. Той е 55-годишен пловдивчанин, като по неофициална информация името му е Атанас Г.

Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Пловдив, която води следствието по случая.

Същевременно от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна оповестиха, че е арестуван 44- годишен мъж от село Видно за подаден подправен сигнал за взривно устройство пред постройката на телевизия в София. Обаждането е получено на тел. 112 вечерта на 17 октомври.

Веднага била осъществена инспекция, от която е открито, че информацията е погрешна. В хода на извършените оперативно - издирвателни дейности криминалистите стигнали до причинителя на злоумишленото позвъняване. Задържан е, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. Материалите са докладвани на прокуратурата и работата продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР