Сигнал за поставени бомби на 12 места в Белград е

...
Сигнал за поставени бомби на 12 места в Белград е
Коментари Харесай

Сигнал за десетки бомби, поставени на различни места в Белград и Нови Сад

Сигнал за сложени бомби на 12 места в Белград е бил получен малко след 11 часа през днешния ден на електронния адрес на белградския вестник " Данас ", вестникът.

Както се твърди в имейла, получен от адрес, наименуван " Азовска античетническа бригада ", няколко бомби са сложени на едни и същи места: девет бомби в Студентския дом на бул. " Крал Александър ", една бомба в посолството на Беларус, 17 бомби в комерсиалния център " Ушче ", две бомби в ресторант за бързо хранене KFC на Студентски площад, девет бомби на летище " Никола Тесла ", от които четири на паркинг под коли, шест бомби в комерсиалния център Delta City, една бомба във Философския факултет на втория етаж, четири бомби в постройката на Ректората, две бомби в Университета по изкуствата, три бомби в болничното заведение в Земун, една бомба в букмейкърска къща и две бомби в друга букмейкърска къща. 

" Вие  продължавате да сте троянския кон на Путин в Европа, към момента се снимате с съветски политици, имате дружно разследващи планове ", се показва в имейла. " Цялата ви страна е опетнена с почтена кръв и никой от вас няма смелостта да осъди това ", написа още в изпратеното писмо, като се прибавя, че " ще има кръв до лактите ". 

Освен поредност от закани и хули, както и обръщения с „ вие, четнически говеда “, в имейла се загатват и последователите на Желко Ражнятович Аркан, Воислав Шешел, Вук Драшкович и " Вагнеровац “.

Имейлът с информация за поставените взривни устройства е изпратен до Ректората на Белградския университет и че постройката е евакуирана, написа изданието.

" Данас ", че сходни сигнали са изпратени и за сложени взривни устройства в град Нови Сад.  

Твърди се, че са сложени бомби във Факултета по механически науки - общо девет, три бомби в Студентската трапезария, бомба в ресторант на McDonalds, 11 бомби в търговски център Mercator, две в здравен център „ Јован Јовановић Змај “, седем в жилищна постройка на ул. " Часла Гала " 21, 24 в спортна зала SPENS и една в магазин Yettel на ул. " Модена ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР