Сигнал за побой, при който мъж е наръган с ножРазследване

...
Сигнал за побой, при който мъж е наръган с ножРазследване
Коментари Харесай

Наръгаха мъж в заведение на улица Доростол

Сигнал за побой, при който мъж е наръган с нож

Разследване за нанесена телесна щета се води във Второ районно управление (на МВР). На 30 юни към 02:20 часа в полицията е постъпил сигнал за зародил побой в заведение на улица "Доростол " в град Русе, при който мъж е бил наръган с нож.

На място са изпратени чиновници на групата за защита на публичния ред при Второ районно управление (на МВР), които обясняват, че при случая е потърпевш 45-годишен мъж, който е откаран от Спешна помощ в УМАБЛ „ Канев “.

При обзор в здравното заведение са му открити две прободни рани в региона на гърдите и на корема, както и прорезни пострадвания по ръка. При последвалите оперативно-издирвателни дейности по горещи следи, като причинител на пострадванията с ножа е открит 51-годишен мъж. Той е бил хванат и арестуван за период от 24 часа, като в него е открит и нож при осъществения обиск.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група, казусът е документиран и се проверява в хода на формирано досъдебно произвеждане, по разказа на Второ районно управление (на МВР).
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР