Сигнал за побой над 16-годишно момче в училищен двор. Според

...
Сигнал за побой над 16-годишно момче в училищен двор. Според
Коментари Харесай

16-годишен бил пребит от съученици, защото е фен на ЦСКА. Майка му: Нарекли са го “Чорбар“

Сигнал за побой над 16-годишно момче в учебен двор. Според родителите синът им е атакуван от ултраси, тъй като той е почитател на футболния тим ЦСКА. Полицията е сезирана за случая.
Прочетете още
Заради боязън и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че случаят се случва през днешния ден след образователните занятия, когато 16-годишният ѝ наследник е атакуван в тил.

„ Те са вървели след него и са споделили: Знаем къде живееш, знаем, че си „ Чорбар “. Искаш ли да видиш какво прави „ Левски “, изясни майката на момчето.

То е удряно в главата неведнъж, продължава описа си дамата: „ На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били единствено в главата. Той е наедрял и не могат елементарно да го смъкват. Извадено е здравно, оттук насетне ще търсим наказване за тези момчета, с цел да не се продължава. “

По думите на майката не за първи път тази група демонстрира експанзия.

Преди месеци в градинка,  в квартал „ Х. Димитър “, група от към 10 момчета атакува фамилията на потърпевшия. Поводът - забележка.

„ Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и споделих: „ Деца, за какво го вършиме? И скочиха: „ Защо, проблем ли има? Удариха шурей ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат “, споделя майката на потърпевшото момче пред bTV.

При предходния случай фамилията не подава тъжба, в този момент обаче алармират полицията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР