Сигнал за непростима жестокост към куче бе разпространен в социалните

...
Сигнал за непростима жестокост към куче бе разпространен в социалните
Коментари Харесай

Пребиха зверски кученце и го оставиха да умре в пловдивски вход!

Сигнал за непростима свирепост към куче бе публикуван в обществените мрежи. Малко кученце е било пребито съвсем до гибел и оставено да почине от раните си във вход на жилищен блок в Пловдив. Пловдивчанин го открива в безпомощно положение и взема незабавни ограничения за избавление и стабилизиране на животното в клиника. Към момента кученцето се усеща доста по-добре, само че е претърпяло извънредно страдалчество и потрес.

Пловдивчанинът търси любвеобилни хора, които да дарят палето със здрава фамилна среда и грижи, написа " Трафик ".

Ето какво описа мъжът избавител в профила си в обществените мрежи:

" Това куче го открих във входа на блока свито и треперещо. Ветеринарните лекари споделиха, че раните са породени от човешка свирепост.

Кучето е доста едва, гледа отговорно и като го прибрахме безусловно се беше предало – не реагираше при операции, и инжекции. Два дни съвсем от самото начало спеше. Най евентуално е било домашно, тъй като има хигиенични привички и чака разходките, с цел да върви до тоалетна.

В момента кучето е краткотрайно прибрано в къща (вътре в къщата) и му се организира лекуване с антибиотици, и нужните лекарства за укрепване на раните. До няколко дни кучето ще е безусловно крепко. На към 4 месеца е.

Много е любвеобилно и положително. Позволява да му вземем храната до момента в който се храни и даже не ръмжи. Доста е наплашено от коли и мъже (вероятно раните са породени от мъж). Кучето има паспорт, обезпаразитено е външно и вътрешно.

Кучо си търси човек, който да обича, и който да обича него. Вярвам, че ще се намерят положителни и виновни хора, които да се грижат за това положително създание и в случай че нямате опция да го вземете, може да споделите този пост, с цел да си откри собственик.

За връзка 0988 88 07 08. Кучо се намира в гр. Пловдив, само че би последвал своя човек и в други краища на България. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР