Сигнал за неприятно посегателство сподели мъж. Той разказва, че апаш

...
Сигнал за неприятно посегателство сподели мъж. Той разказва, че апаш
Коментари Харесай

Неизвестен обра жена, разкри се сам с това действие

Сигнал за неприятно посягане показа мъж. Той споделя, че крадец откраднал дамската чанта на майка му, то после  е разкрил значима информация с неуместно деяние.

Случката се разиграла на бул. " 3-ти март " в Плевен. Любомир Ц. не разкрива метода на осъществяване на закононарушението, само че твърди, че автомобилът, който употребявал, попаднал на охранителна камера.

Мъжът добавя, че апашът е направил и действие, което евентуално ще разкрие самоличността му. Неизвестният все още човек употребявал открадната банкова карта, с цел да си поръчи храна онлайн. Любомир Ц. споделя, че по този начин ще се разбере и адреса, до който е доставена поръчката.

Самоличността на причинителя обаче още е незнайна, а синът на пострадалата употребява обществените мрежи, с цел да търси информация за возилото, за което счита, че е употребявал.

Вижте цялата история, споделена от Любомир Ц.:

" Здравейте, през днешния ден към 11:50 часа сутринта е открадната дамска раница с пари и документи. Записан на камера е притежателят на колата по-долу в поста (Ауди А4 - посредата на пътя). Същият човек е имал и неблагоразумието да си поръча с картата на майка ми храна от " Глово ", за която има номер на транзакцията, по който ще може да се разбере и адреса, до който е доставена поръчката.

По случая към този момент се прави следствие от полицията, като се чака информацията за адреса от " Глово ". В случая апелирам, в случай че някой има информация за притежателя на колата, да я показа, с цел да може да обстановката да се позволи по-бързо, защото документите са най-важни. "

Заглавната фотография е илюстративна

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР