Сигнал за насилие над дете в детска градина в Русе.

...
Сигнал за насилие над дете в детска градина в Русе.
Коментари Харесай

Момче се прибра от детска градина със синини и следи от одраскване, имало ли е насилие

Сигнал за принуждение над дете в детска градина в Русе. Майка на 5-годишно момче твърди, че детето ѝ се прибрало вкъщи със синини и следи от одраскване. Обвинява за това личния състав на детското заведение.



Видях синини по врата му. Попитах го кой му го е предизвикал - дали е било някое дете. Той ми отговори, че била госпожа Пенева. Тя е впивала нокти във врата му, изясни майката на момчето Валентина Колева.

Жената уточни, че поради предходни произшествия с нейния наследник в предишното - ударен в корема от люлка и насинено око, не е желала да беседва с личния състав в градината, тъй като не намирала смисъл.

Директорът на градината Ценка Тодорова уточни, че обстановките имат предистория. Детето идвало в градината рядко. „ Установили сме, че момчето демонстрира нападателно държание. Констатациите са направени от наши наблюдения ”, уточни тя.

Тодорова разясни, че поради държанието на детето, се налагало то да бъде усмирявано. Но не с нокти и притискане по врата, а с улавяне по ръчичката. На 21 септември, както всекидневно, си е пристигнал с викове и писъци и по най-бързия метод е пуснат от родителите в занималнята, без да бъде укротен. Влизайки, взима столче и го хвърля по прозорците. След това дръпва столче на друго дете, което пада и изпищява, добави директорката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР