Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир.

...
Сигнал за насилие над дете от детска градина в Радомир.
Коментари Харесай

Сигнал за насилие в детска градина в Радомир

Сигнал за принуждение над дете от детска градина в Радомир. Според родителите му създател на похищението над детето е жена от личния състав в детското заведение, която си разрешавала да го щипе и удря до синини, показва NOVA.

Майката на потърпевшото дете - Мерилина Владимирова изясни, че детето ѝ се оплакало, че " вуйна Мими я е ощипала ". По думите ѝ това е помощник-възпитател в детската градина.

„ Получих закани от родственици на лелята, че ще скърбя за случилото се, че съм една въшка и ред други обиди ”, призна майката.

Възпитателката, която отговаряла за децата във въпросния ден, изясни, че прибирайки се от игра на открито, децата се струпали и тя хванала момичето, с цел да предотврати случай, само че отхвърли да е било мощно. „ Нямам концепция от кое място са тези белези, аз детето го издадох без никакви пострадвания ”, твърди тя.

Нели Скримова е шеф на ДГ „ Слънце ” – Радомир. По думите ѝ в същия ден е видяла, че детето се разплакало, само че не поискало да ѝ отговори какво се е случило. Майката обаче твърди, че при телефонен диалог същия ден директорката декларирала, че момичето споделило, че вуйна Мими го е ощипала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР