Сигнал за изоставено бебе в Перник вдигна на крак институциите.

...
Сигнал за изоставено бебе в Перник вдигна на крак институциите.
Коментари Харесай

Баща изостави 8-месечното си бебе в Перник​

Сигнал за изоставено бебе в Перник подвигна на крайник институциите. В 13 часа в полицията е подадена информация, че в учебно заведение " Свети Иван Рилски " има изоставено дете. Оказа се, че бащата е дал 8-месечното момиченце на своята някогашна жена, която не е майка на детето.

Перник

Жената, която трябвало да гледа детето, е учителка по музика. Преди дни тя е посетила обществените служби в града, като твърдяла, че мъчно се оправя с него. Днес учителката имала часове и оставила 8-месечното момиченце на своя колежка в постройката.

Сигналът е подаден в полицията към 13 часа от шефа на учебното заведение. Родители и учители отхвърлиха да са чули за случилото се.
" Не съм схванала нищо. Просто не съм напускала класната стая и не знам за кое дете става въпрос. " " Не съм осведомена изобщо за някакво дете изгубено или... Не мога нищо да кажа. "
8-месечното бебе е настанено в Многопрофилната болница в Перник и е под отбрана на полицията за 48 часа. То е в положително общо положение. Родителите се търсят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР