Сигнал за изчезнало в Ямбол и намерено дете вчера -

...
Сигнал за изчезнало в Ямбол и намерено дете вчера -
Коментари Харесай

Поставиха избягалото дете от Ямбол под социална закрила. Защо?

Сигнал за изчезнало в Ямбол и открито дете през вчерашния ден - с ненадейно, трагично развиване. Веднага след намирането детето е сложено под протекция на обществените.

Директорът на Дирекция „ Социално подкрепяне “ в града Мария Савова изясни, че 11-годишният Александър е избягал от татко си.

„ Детето показа, че се опасява да се върне при бащата, че се усеща обезпокоен. Той сподели, че грижите, които се поставят за него, не са задоволителни. До мен също доближи информацията, че момчето е било затворено. Всъщност в този миг то заобикаля и се стига до издирването му “, сподели Савова пред БТВ.

По информация на бащата дребният Александър липсващ през вчерашния ден рано сутринта покрай дома си в местността „ Курткая “. Късно следобяд детето беше намерено покрай градския парк в Ямбол, само че няма да бъде върнато в къщи. В понеделник ще се свика специфичен екип, с цел да се реши какво е най-добре за Александър, който живее единствено с татко си, защото майка му е умряла.

Има опция да бъде гледан от близки и родственици. Детето е сложено под обществена протекция. До момента не са постъпвали сигнали за принуждение над Александър.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР