Сигнал за атака срещу българска компания в Румъния. По думите

...
Сигнал за атака срещу българска компания в Румъния. По думите
Коментари Харесай

Сигнал за атака срещу българска компания в Румъния

Сигнал за офанзива против българска компания в Румъния. По думите на ръководителя на Надзорния съвет на “Еврохолд България ” Асен Христов върху компанията е упражняван напън от група хора, притежатели на румънската компания “Сити ”. А проблемите сред фирмите не престават към този момент три години.



Определена група хора съумя много бързо да направи пирамидална конструкция - " Сити ". През нея изтекоха 400 млн. евро за 5 години, които изчезнаха. Там текат следствия. Компанията е банкрутирала, изясни Христов в ефира на NOVA “Здравей, България ”.

Ние през това време сме получавали оферти да закупим тази група и да поемем тяхната виновност под някаква форма. Отделно от това получаваме напън от техни представители, които работят за страната, добави още той и изрично съобщи: " Ние не сме срещу локалния финансов регулатор ".

От " Еврохолд " разпространиха своя позиция по проблема. В нея се споделя, че “компанията е подхванала всички вероятни все още оперативни и правни ограничения за отбрана ползите на акционери, кредитори и вложители ”.

Наред с вътрешни специалисти, " Еврохолд " е заела стабилен екип от външни консултанти с разнообразна експертиза и ще продължи с напъните по окончателното разрешаване на проблема в Румъния в сходство с европейското законодателство. Холдингът заявява, че няма да допусне никакъв компромис, който да навреди на сдружението и ползите на неговите акционери, вложители и кредитори, пишат още от сдружението.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР