Сигнал със съмнения за укриване на приходи и доходи срещу

...
Сигнал със съмнения за укриване на приходи и доходи срещу
Коментари Харесай

Бареков даде Ани Цолова на НАП и Прокуратурата

Сигнал със подозрения за укриване на доходи и приходи против водещата на утринния блок на Нова телевизия „ Здравей България” Анна Цолова внесе Николай Бареков в Главна прокуратура и Национална организация по приходите (НАП). В документа евродепутатът акцентира, че сигнализира институциите в качеството си на представляващ "Група за цивилен отпор против корупцията и наглостта в медиите ".

Докато всяка заран от телевизионния екран в качеството си на „ журналист”г-жа Цолова менторства, влиза в ролята на честен съдник и дава упътвания на хората в живота, журналистически следствия откриха безусловно противоречие на заявените приходи и добитото от лицето скъпо недвижимо имущество, написа Бареков в сигнала до основния прокурор Сотир Цацаров и изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Галя Димитрова.

Според евродепутата изложените в документа обстоятелства и условия са задоволително съображение за осъществяване на инспекция на Цолова за доказване произхода на средствата, с които е закупила баровския си дом в елитния столичен квартал „ Драгалевци”, чиято общата стойност надвишава 400 хиляди лева - сума, която е изцяло непостижима за над 90 на 100 от българските фамилии, множеството от които живеят с под 1000 лева на месец. Бареков разгласи и, че групата жители, събрани за отпор против корупцията и наглостта в медиите, водени от самия него, приготвят и ще подадат до дни такива сигнали и за водещите Антон Хекимян, БТВ, неговия продуцент Анна Тодорова и Виктор Николаев от Нова телевизия.





Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР