Сигнал до Районната и Главната прокуратура, до РУ и ОД

...
Сигнал до Районната и Главната прокуратура, до РУ и ОД
Коментари Харесай

Кметът на Костинброд: Заплашва ме представител на Има такъв народ

Сигнал до Районната и Главната прокуратура, до районно управление (на МВР) и ОД на Министерство на вътрешните работи, в който оповестява за получени против него закани, подаде кметът на Трайко Младенов. Заканите били отправени от Милан Атанасов Лазаров, вписан под номер 123 в листата покровители на партията на Слави Трифонов „ ИТН “.
„ Преди към две години предизвиках работна среща с Вас по отношение на криминогенната конюнктура в община Костинброд и особено по отношение на рецидивни дейности на съответни лица от криминогенния контингент, които със своите прояви и очевидна демонстрация на възприятие на безотговорност основават осезаемо възприятие на боязън и безпокойствие измежду редовите жители “, сочи при започване на сигнала си градоначалникът.
 Костинброд е с най-вече нови поданици през 2020 година Костинброд е с най-вече нови поданици през 2020 година
Caмo eдин oт oблacтнитe цeнтрoвe в cтрaнaтa e увeличил нaceлeниeтo cи прeз минaлaтa гoдинa. Тoвa e Кърджaли, пoкaзвaт дaннитe нa Нaциoн...
Конкретните лица, поради които тогава Младенов провокирал среща с полицията, били Иван Зарев (с прякор „ Голямата пушка “) и неговите синове, както и Милан Лазаров (с прякор „ Сиромаха “). По описанието му “всички с многочислени престъпни прояви и формирани производства, без да е налице наложено наказване с възпиращо деяние “.
След това напомня случай в изборния ден в СИК на СОУ „ Петър Берон “ в Костинброд, който по думите му можел да повлияе върху изборния развой и да сътвори причина да го опорочи, в случай че не са били своевременните дейности на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.
 
 

 Костинброд получи финансиране за две детски градини Костинброд получи финансиране за две детски градини
Община Костинброд получи финансиране от Министерски съвет за построяването на две детски градини в град Костинброд и село Петърч. Днес...
 
 
(Част от сигнала, подаден от кмета Младен Трайков)
Около 12 часа доктор Антонио Тенев – представител на политическа партия, посетил секцията. В коридора видял Милан Лазаров, легитимиран като покровител на „ ИТН “.
Според свидетелството, Лазаров бил със свалена маска, до жена с малко дете, изчакваща да гласоподава. Със свалена маска влизал в изборното помещение и излизал. Д-р Тенев му направил забележка, призовавайки го да съблюдава противоепидемичните условия, само че Атанасов му отвърнал с експанзия. Направил няколко опита да удари лекаря с пестник, само че медикът съумял да се защищити. Когато кметът научава за случая подава сигнал до началника на РУ-Костинброд Александър Нецов. 
 Кметът на Костинброд: С бюджет 2021 година ще вършим пътища и улици (ВИДЕО) Кметът на Костинброд: С бюджет 2021 година ще вършим пътища и улици (ВИДЕО)
Близостта на община Костинброд със столицата води до това, че ние нямаме независима болница, а в тези условия към COVID-19 се полз...
Към 16 часа градоначалникът Младен Трайков отива да упражни правото си на глас, съпроводен от доктор Тенев, пиара на общината Бистра Боянова и фотографа Тодор Тодоров. Пред постройката заварват Лазаров да пуши, като медикът го попитал дали към този момент се е успокоил. Отново последвали вербални нападки.
„ Тогава аз го предизвестих на собствен ред, че би трябвало да се успокои, тъй като това е избирателен развой и нарушаването на разпоредбите за провеждането му могат да имат неподходящи последствия за него, имайки поради законовите такива “, споделя кметът.
Дни след изборите градоначалникът почнал да получава информация от общински чиновници, от свои близки и родственици, че Милан Лазаров на обществени места в тяхно наличие насочва закани против него. „ Заплахите с съвсем идентична дефиниция са били, че ще ме откри. Използвал израза „ Аз ще намеря Трайко кмета “. Казал също, че ще пристигна пред къщата ми и ще имам „ проблеми “, и ще „ пострадвам “, сочи кметът.
Познавайки от дълго време този човек и неговите прояви през годините, той приема съществено казаното като опасност против него, членовете на фамилията, дома и имуществото му. „ Изпитвам основателни терзания, че Милан Атанасов в действителност е кадърен да извърши своята закана и да посегне физически върху мен и фамилията ми – жена, деца и татко. Това е повода да се обърна към Вас с упорито искане за незабавна инспекция по обстоятелствата, изнесени нагоре, и вероятно формиране на наказателно произвеждане против лицето “, написа още кметът до полицията и прокуратурата.
От полицията и прокуратурата той желае да наложат съответни ограничаващи ограничения, по силата на които Милан Лазаров да съблюдава нужната отдалеченост от него и членовете на фамилията му. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР