Сигнал до полицията в Силистра и до куп медии изпрати

...
Сигнал до полицията в Силистра и до куп медии изпрати
Коментари Харесай

Сценарий, но какъв на тема купуване на гласове: Водачът на ДПС в Силистра купи линейка, за да купува гласове

Сигнал до полицията в Силистра и до куп медии изпрати през днешния ден (31 март) човек, именувал се като Тунчай Акиф – консултант от Движение за права и свободи в община Дулово.
" Не съм очаквал да бъда употребен по толкоз низък метод от локалното управление на Движение за права и свободи. От няколко месеца насам карат нас, общинските съветници от групата на Движение за права и свободи, сякаш " непринудено " да си даряваме месечните хонорари, като от управлението ни твърдят, че събраните пари ще се употребяват за рекламни материали за идните парламентарни избори ", е посочено в писмото.
 Кметът на Дулово: До 2011 година бяха асфалтирани 20 улици, в този момент са 200 Кметът на Дулово: До 2011 година бяха асфалтирани 20 улици, в този момент са 200
Д-р Юксел Ахмед е кмет на община Дулово за втори мандат. Завършил е Висш медицински институт във Варна. Има компетентност „ Вътрешни...
В него е допълнено: " ПЪЛНА ЛЪЖА. В момента нашите пари, както и парите, събрани от членски импорт, се раздават за пазаруване на гласове по селата в Община Дулово, от забележете " медицинските лица ", обикалящи Общината с ЛИНЕЙКА, предоставена от лидера на нашата листата и претендент за народен представител от Движение за права и свободи. Линейката идва сякаш да те прегледат, а си тръгваш с бюлетина на Движение за права и свободи и пари в джоба. Това е неприемливо за мен и моите гласоподаватели като Общински Съветник от Движение за права и свободи в Община Дулово, заради което ОТКАЗВАМ ДА РАБОТЯ С ТОВА РЪКОВОДСТВО ".   
Посланието приключва с автограф, като има и телефон за противоположна връзка.
се свърза с Тунчай Акиф за коментар.
" Някой е пратил това писмо от мое име, само че подписът не е мой. Имейл адресът също не е мой. Аз получавам пощата от Общинския съвет на напълно различен мейл, който ми е единствен. Всичко е подправено – и имейлът, и наличието. Тъкмо излязох от Икономическа полиция, където дадох сведения. От Силистра пристигнаха да ме разпитат ", уточни той. Всъщност, в писмото, което се твърди, че е изпратил Акиф, е посочен неговият телефон - по този начин и се свърза с него за коментар. А имейлът е с адресант с е-поща в съветската мейл компания " Яндекс ".
 Община Куклен опроверга своя зам.-кмет поради изказване в интерес на Движение за права и свободи Община Куклен опроверга своя зам.-кмет поради изказване в интерес на Движение за права и свободи
Предизборните пристрастености избухнаха с цялостна мощ в Куклен, само че за жалост с подправени вести и откровени лъжи за обслужване на тясно...
На въпрос дали е правилно написаното, той реагира остро: " Как може да е правилно написаното!? Как може да ми задавате подобен въпрос?! Това са цялостни нелепости. Нищо такова на никой не съм пращал. Правят се мръсни игрички някои хора. Аз съм си депесар, твърдо го декларирам. 15 души сме в Общинския съвет и всички сме си сплотени ".
Попитан дали е обяснил и на управлението на Движение за права и свободи, че писмото е подправено, отговори: " Те знаят доста добре. В мен никой не се съмнява ".
Според него, се заиграва с името му, тъй като той е един от най-големите деятели на Движение за права и свободи в Дулово. " Хората ме обичат и очевидно съперниците се тормозят от мен. Аз като взема тази заплата от Общинския съвет, половината я подарявам на хора - небогати, остарели. Може да видите и на Facebook страницата ми. Явно фактът, че съм повече измежду народа ги тормози ", добави Тунчай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР