Сигнал до Хот Арена насочи към интересно видео. На пръв

...
Сигнал до Хот Арена насочи към интересно видео. На пръв
Коментари Харесай

Ново 20! Цветелина Грахич закъснявала за репетиции при Слави, защото ходила постоянно до затвора за...

Сигнал до Хот Арена насочи към забавно видео. На пръв взор задачата му е Цветелина Грахич да покаже какъв брой е милостива към гълъбите, които кацат на прозореца в стаята. Тя и неин другар им дават трохи, а цялото това нещо е документирано в лайв клип във Facebook.
Най-интересното е това, което се чува по време на записа, който е изработен на 18 юни, в деня на последния от трите концерти на Слави в зала „ Арена Армеец “.

„ Ние сме в централния софийски... “, „ в пандиза сме “... а от гледката през прозореца в действителност наподобява, че се намират в огромна и не изключително първокласна постройка, която много наподобява или на затвор, или на болница.

В края на видеото влиза и гаджето на Грахич, който намира за шокиращо това, че тя снима клип: „ Какво правиш, бе, Цвети? Защо лайв?”. Подателят на сигнала споделя, че вместо да върви на подготовки за концерта, на които се появявала с голямо забавяне, тя е била на рандеву в пандиза... Но дали на приятеля си... и дали това е преляло чашата на търпението на Слави и по тази причина да й е бил шута, остава тайнственост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР