Сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, президента Румен Радев, премиера

...
Сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, президента Румен Радев, премиера
Коментари Харесай

Платени психодесни протестъри водят кампанията анти-Гешев. Атаките финансирани с мръсни пари на олигарси - вижте сигнал до прокуратурата

Сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров, президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и всички значими политици и медии бе изпратен и до ПИК от Йордан Йорданов Бонев. Според него проведената престъпност у нас и отвън страната замисля незаконна скица - да финансира с мръсни пари на олигарси офанзивите против претендента за основен прокурор Иван Гешев. Към сигнала си Бонев ползва чатове, видеозаписи, звукозапси, от които излиза наяве, че платени протестъри водят акцията анти-Гешев, освен това, желаят принудително да лишават властта.

"В хода на извършеното от мен журналистическо следствие се снабдих с безспорни обстоятелства и доказателства, че на територията на страната се приготвя опит за прелом за принудително лишаване на властта. Самият аз като човек с интензивно изразена гражданска позиция и като притежател и представител на проверяваща медия („ Истинските новини”) попаднах в структурите на тази организация, като бях притеглен от идеята – битка за право и правдивост. " (...) "Седмица по-късно обаче попаднах на секрети чатове, които съществено ме озадачиха. От тях ставаше ясно в действителност, че аз съм станал несъзнателно част от проведена незаконна група, имаща за цел принудително посредством радикализация да смъкна властта. Тогава си дадох сметка и за какво всички участници в тази проведена незаконна група са хора с престъпно минало, някои от тях подсъдими и към сегашния миг, а други с преди малко излежани присъди. Борбата за правораздаване в действителност се оказа битка за независимост, макар осъществените тежки закононарушения. Правото и ползата на гражданското общество надалеч не беше на дневен ред. Когато си дадох ясна сметка за това, задачата на моето журналистическо следствие се промени - изобличаване на мафията и откриване на това по какъв начин незаконния свят работи проведено и заблуждава българското общество. Исках да разкрия двете лица на мафията – пред обществото се бори за право и правдивост, а подмолно – за пари, власт и безвластие ", изяснява Йордан Бонев в сигнала си.

Ето какво написа още той:

Така от деятел аз се трансфорах в типичен „ вътрешен човек”, който си сложи за цел да покаже същинското лице на тези хора и да разкрие истината пред българското общество. Всички материали, които ползвам към сегашния сигнал (чатове, звукозаписи и видеозаписи), водят до основателни подозрения, че финансов център на тази проведена група са търсеният от Интерпол банкер Цветан Василев и обвиненият за пране на пари олигарх Иво Пропокиев, а учредителен център –подсъдимата Десислава Иванчева, излезлият напълно неотдавна от пандиза Венцислав Ангелов – Чикагото (родният ми баща), така наречен "гражданско придвижване " "БОЕЦ” и „ Да, България”.

Нагледно ще покажа по какъв начин в действителност се разпределят финансовите средства сред спонсорите и уредниците.

Видно от Схема I главният финансов поток потича от Цветан Василев и Иво Прокопиев. След това парите се разпределят към Георги Георгиев от Сдружение „ Боец” и Политическа партия „ Да, Бъгария”, които имат за съществена задача да намират разпознаваеми персони, които интензивно да работят на терен. В случая това е Десислава Иванчева, която пък от своя страна би трябвало да притегля към себе си други разпознаваеми лица в страната, какъвто в тази ситуация се явява Венцислав Ангелов – Чикагото. На последното равнище са хора като мен, които биват присъединявани с цел да правят общата работа – събиране на подписи, разнасяне на документи, доставяне на Иванчева с всекидневно с кафета и цигари и прочие.

Схема I

Както към този момент упоменах, в началото ми бе обяснено от татко ми, че ще работим само за идеята, която по думите на Десислава Иванчева е право и правдивост за българските жители. Първият ми допир с нея бе на 08 август 2019 година. Тъй като към сегашния миг Десислава Иванчева към момента е с мярка за неотклонение „ домакински арест”, срещите ми с нея се осъществяваха в дома й, намиращ се в град София, ж.к. „ Младост”. Там съумях и да запиша множеството материали за журналистическото следствие, най-важните от които ще приложа към сегашния сигнал.

В хода на ежедневните ми срещи с нея и татко ми, извършените диалози и тайните чатове сред тях двамата стана ясно, че в действителност задачата на цялата организация е дискредитирането на главния претендент за основен прокурор Иван Гешев и заемане на позицията от следователя от Следствения отдел на Софийската градска прокуратура (СГП) Бойко Атанасов, за чиято номинация се оповестиха представители на така наречен "гражданско придвижване " "БОЕЦ”, за които редица медии настояват, че са свързани точно с укриващия се от правораздаването в Белград главен обвиняем за банкрута на КТБ Цветан Василев и обвиненият за пране на пари Иво Прокопиев. Съществуват подозрения, че госпожа Иванчева се е договорила с господин Атанасов за събаряне на обвиняванията и че й се заплащат задоволително огромни суми с цел да работи в тази тенденция и по тази причина битката за неговото издигане е толкоз яростна. Следваща цел, видно от направените от мен записи, е Кабинетът „ Борисов” и завладяване на властта в страната.

Основното „ оръжие”, излиза наяве от материалите, че са необятно прокламираните митинги против избора на Иван Гешев, които се чака да се проведат на 10 и 12 септември 2019 година. Най-страшното съгласно мен е че тези хора заплащат хиляди левове на елементарни жители за да радикализират тези митинги, което даже може да докара до почтени жертви. По думите на Иванчева уредници са тя, „ Боец” и „ Да, България”, като този на 12-и септември се заплаща от Цветан Василев и Иво Прокопиев – „ сред 500 и 1000 лева за радикализиране”, като „ на човек ще се дават”.

Ето какво гласят първите достигнали до мен чатове сред Десислава Иванчева и татко ми Венцислав Ангелов:

(правописът е запазен)

Д.И.: Да тук съм

В.А.: Мила по какъв начин ще действаме. Говорили с за тях за финансиране. Не се пердах търкам всичко.

Д.И.: Значи Иво (б.р. Иво Пропокиев) ще оказва помощ в София А митинга на 10 и 12 септември!

На нашия в Белград (б.р. Цветан Василев) е предадено за финансирането на кандидатурата ти, както и моята! Всичко ще е ок!

Недей споделя обаче на дребния! По-добре никой да не знае.

В.А.:: Добре. Колко очакваш да получим за офанзивата на Гешев и кабинета?

Д.И.: Минимум 400 хилки. За теб 40 хилки са отделени. Но изпрати от Русе хора за митинга.

После ще уточним нещата като дойдеш. Но на никой недей споделя, даже на сина ти!

Не би трябвало да има издънка. Разбрахме се. Като получа отговор по кое време ще дойдат нещата, ще ти пиша

В.А.:: Естествено! На живо ще те включа в петък да знаеш блага. Лека вечер

В.А.:: Лека вечер

Д.И.: Лека като има нещо по това време ще пиша!!



Отношението на Иванчева към парите, демонстрирано посредством пренебрежителното “хилки”, разкрива доколко този човек е привикнал на рушвети с по пет нули откъм гърба. За огромна част от българските жители тези 400 „ хилки” се равнят на всички заработени пари в неговия умишлен живот. И ще ви го потвърдя с една елементарна математическа сметка. Ако човек влиза в трудоспособна възраст към 20-е си години и излиза от нея към 60-е си години, то следва, че тя е с дълготрайност 40 години. 40 години по 12 месеца се равнят на 480 месеца полагане на труд приблизително в живота. Когато разделим тези 400 000 „ хилки” на тези 480 месеца излиза, че човек със непрекъсната заплата от 833 лв. ще изкара тъкмо толкоз пари през целия си живот.

Разговорът продължава по този начин....

(правописът е запазен)

Д.И.: Но с цел да няма издънки! Недей споделя на синовете си. Също по този начин Иво на Демократична България (б.р. Иво Пропокиев) също се включва интензивно!!!

Всичко ще е шест, ще успеем да стопираме избора на Гешев.

Нашият от Белград (б.р. Цветан Василев) вкарва доста огромен запас за митинга, очаквам да додговоря и кметските избори да налеее лева за гласове!

В.А.: Хи Хи Хи ще падат глави. Ще уточним единствено от къде ще взема ресурса.

Не се притеснявай Единият ми наследник работи по корабите А Данчо (б.р. Аз, Йордан Бонев) е под надзор. Никой нищо няма да разбере

Непосредствено преди излъчването на живото включване сред Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов - Чикагото във обществената мрежа „ Фейсбук” сред тях още веднъж се води връзка.

Д.И.: Венци желаех да обсъдим в този момент нещата, тъй като

След живото предаване в 21 към този момент няма да е безвредно тук!

В.А.: Да блага и аз по този начин мисля!!!

Имаме ли информация за финансирането

От Цецо ((б.р. Цветан Василев)

????

Д.И.: Да и е доста удовлетворен!

Офертата скача на 100 бона, ще ти даде информация за Гешев и компания. Също желае да помагаш за митингите на 10.09 и на 12.09.

В.А.: Добре блага. По какъв брой лв. да давам на човек за митинга

И структурата по какъв начин да бъде

Д.И.: На 10 индивида

1 кординатор, 50 лева на човек. Ти действително получаваш 75 лева и 25 лева са за теб. Колкото успееш. Важното е да има повсеместност на 10.09 и на 12.09 с цел да не може Гешев да стане гл.прокурор.

И по-късно митинга ще се насочи за Оставка на ББ.

Цецо (б.р. Цветан Василев) и Иво (б.р. Иво Пропокиев) по този начин желаят. Той съобщи всички ни като стана Комбина на Пеевски.

Днес последно пиши тук!

В.А.: Всичко ще изтрия, спокойна бъди. Ама по какъв начин да бъда сигурен? Кой ще го донесе!

Искам да си почтена! Както аз съм почтен. Боец с нас ли са.

Д.И.: Венци, в този момент ще те светна. Аз предавам информацията на юриста на нашия в Белград (б.р. Цветан Василев). Той получава парите в Варна или Русе. До 10.09 ги имаш.

Боец са също към Цецо (б.р. Цветан Василев) само че и към Прокопиев (б.р. Иво Прокопиев).

Цецо (б.р. Цветан Василев) и Иво (б.р. Иво Прокопиев) си разделят разхода за Боец. Не се притеснявай за нищо.



Няколко дни по-късно се снабдявам с връзка, водена в приложението „ Signal” още веднъж сред Десислава Иванчева и Венцислав Ангелов- Чикагото.

(правописът е запазен)

Д.И.: За парите към този момент те на митинга ще им бъде казано къде ще си получават парите

В.А.: Добре блага

Парите по кое време

Д.И.: Тази седмица би трябвало да ти пишат Венци. Цецо (б.р. Цветан Василев) налива доста лев в митингите през септември. Ще победим

В.А.: Дано



Тук имаме връзка още веднъж сред Десислава Иванчева и татко ми Венцислав Ангелов, в която тя признава, че част от организацията е и водачът на „ Да, България” Христо Иванов и ледерът на БОЕЦ Георги Георгиев. В този диалог тя го уведомява, че ми е звъняла (Данчо съм аз Йордан Бонев), а той от своя страна и дава директиви да ми изясни „ структурата на митинга и кой плаща”, както и да ме срещне с Георги Георгиев (БОЕЦ). Според татко ми даже „ парите по-добре през Данчо да минават”. Тези директиви в действителност способстваха за задачите на моите журналистическо следствие, тъй като както сами ще се убедите от приложените материали, думите си Иванчева удостоверява неведнъж в персонални диалози с мен самия.

(правописът е запазен)

Д.И.: Звънях, на Данчо през днешния ден да идва Утре в 14:00 часа ще е при мене. Днес очаквам Христо Иванов (б.р Политическа партия „ Да, България”!

Ситуацията с Биляна (има се поради Биляна Петрова) е решена, не се ядосвай!

В.А.: Добре блага! Телефона ми е на ремонт и за това пиши тук. След това го трием!

Обясни на Данчо всичко. Структурата на митинга и кой заплаща.

Срещи го с Георгиев (б.р. Георги Георгиев, Сдружение „ Боец”)

И да работят! Парите по-добре през Данчо (Аз, Йордан Бонев) да минават!

Д.И.: Добре, ще му кажа всичко на следващия ден! И ще им уредя среща с Георги от Боец. Мисля, че твоите пари ще ги получиш посредством Георги!

Ще му кажа за Данчо. Няма време ти откри ли хора за 10 и 12!

В.А.: Да, естествено! Аз ще приготвя Данчо! Ти си прави дилемите блага!

Добре Венци, до след това!!!



По време на поредицата от срещи аз започнах да задавам контролни въпросни за постигане до обективната истината. Бях твърдо решен да схвана цялата мръсна скица, кой зад кого спри, кои са финансовите потоци, какъв брой хора са забъркани във всичко това и в действителност чии поръчки извършват и против какъв размер на възнаграждение. Поради тази причина участниците в организацията и най-много главният подобен Десислава Иванчева започнаха основателно да се съмняват в моята „ добронамереност”спрямо тях. Малко по-малко започнаха да не ме позволяват до проведените сред тях срещи.

(правописът е запазен)

Д.И.: Венци, кажи на Данчо, че не желая да идва.

Хората на Христо Иванов (б.р Политическа партия „ Да, България”)

Ме посъветваха, че той има доста неприятно име през 2013 и 2014!!! Аз нямам нищо срещу само че. Няма смисъл за момента от подобен негатив.

В.А.: Добре, ще му кажа да не търси пари.

Така е той е продънен. Не може да взе участие в тази идея.

За смяна. Аз по кое време да чакам позвъняване

..........................................

Д.И.: Иначе е положително момче, като има оказва помощ

Така, Венци ти приготви ли хората за 10 и 12??

На 07.09 ще имаме финансирането от Цецо (б.р. Цветан Василев)!!! Ти ще отидеш при счетоводителя на Дунарит!!

От там ше получиш финанси за транспорта на рейсовете!

В.А.: Идеално, блага! Идеално!!! Не се безпокой за Данчо! Пред него никой няма демонстрира, че имам пари. Ти ми сподели още минали понеделник да бъде махнат!!!



В този диалог за следващ път се акцентира, че финансирането е от Цветан Василев, като към този момент имаме ясни признаци, които разкриват за кое лице става въпрос – „ На 07.09 ще имаме финансирането от Цецо!!! Ти ще отидеш при счетоводителя на Дунарит!! От там ще получиш финанси за транспорта на автобусите”.

По време на провежданите срещи, на които присъствах още веднъж в дома на Десислава Иванчева, аз обаче продължих да упорствам да схвана истината персонално от тях, изрично желаех да чуя думите, които прочетох в чатовете от самата нея. Целта ми беше да ги запиша и да покажа на обществеността същинското лице на тези хора. Бях подготвен на всичко, с цел да разоблеча тази незаконна формация. Поради тази причина започнаха да ми се включват забъркани хора за да ме „ укротят”, като да вземем за пример татко ми Венцислав Ангелов – Чикагото.

(правописът е запазен)

В.А: Данчо апелирам те не викай. Не може всичко да

Да знаеш за твое положително е

Мисли че я записваш

Питаш доста!

Второ знаеш какво име имаш ти! Бил си с Петното, имаш негатив

Й.Б: Ей оъношение, разбирам че има заседание в тях!

Записването от тебе е тръгнала

В.А: Само задаваш въпроси кое по какъв начин. Дали Цецо Василев заплаща (б.р Цветан Василев). Да заплаща и Цецо (б.р Цветан Василев) и Прокопиев (б.р. Иво Прокопиев). Там се слуша във тях. Защо питаш. Помагай.

За подписите ние ще ти платим!!!!!!

Другото го остави на мене. Успокои ли се към този момент!

Кой заплаща.....

Изтрий чата

Й.Б: Абе ей ще откача

Големи филми набиваш

Ей

В.А: Спокойно ти помагай за подписите, тя ще изпраща човек да ги взема

На 12 митинга ще се радикализира! Ще свалим Гешев, Бойко и Цацаров

Изтрий чата



След като неведнъж бях уведомяван, че най-важното е да осигуря хора на проведения на 12 септември митинг и откакто неведнъж ми бе казано, че на тези хора ще бъде платено, аз взех решение да упорствам до последно да схвана от кое място идва финансирането и за следващ път да потвърдя пред обществеността, че съществени спонсори са Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Ето какво споделя и самата Десислава Иванчева в тази връзка

(правописът е запазен)

Д.И: Имам заседание не идвай в нас!

Направо в 1

На Сердика!

Аз: Добре

Аз: Ти базикаш ли се с мене!!!

Наистина за огромен балък ме взе!

Събирайте си подписите

Сами

Д.И: Данчо! Говорих с татко ти. Реших тук да ти кажа цялата интервенция. След това изтрий чата.

На 12 Цецо Василев (б.р. Цветан Василев) и Прокопиев (б.р Иво Прокопиев) заплащат митинга! Между 500 и 1000 лв. за радикализиране

На човек ще се дават!

Няма по какъв начин да ти го кажа във нас, тъй като имам подозрения че се слуша всичко!

Аз: С от кое място да съм сигурен, че в случай че закарам хора ще се заплати!!!

Искам да знам структурата на митинга

Кой е с нас!

Д.И: Боец, Да, България!

На самия митинг ще се заплаща, на ухо ще се споделя след митинга от къде да вземат парите. Но това в нас (б.р. домът и в ж.к. „ Младост”) не го приказвам

Не идвай Данчо нямам време!!!!!

Аз: Ти се базикаш с мене. Ела в 10 след това не идвай. То тук е по рисково като пишете бе!!!

По време на редицата извършени срещи в дома на Десислава Иванчева, както и персоналните ми срещи с татко ми Венцислав Ангелов всички изнесени изказвания в посочените нагоре секрети чатове бяха доказани, което бе и главната ми цел. Това е видно от приложените към сегашния сигнал звукозаписи и видеозаписи.

Приложените звукови и видео файлове ще изнеса в сигнала и под формата на текст.

Запис I

В.А.: Днес ще обясня доста тъкмо каква е моята тактичност, моята тактичност е тя да успее на тези избори да покаже още веднъж, че е фактор. Защото тя когато е кмет, те са длъжни да й променят мярката - от “домашен арест” на “под гаранция”. И може да встъпи в служба, защото не е лишена от независимост, не е с влезнала мощ присъда на последна инстанция. Последната инстанция нейната е Върховен касационен съд. Това ще се случи чак следващата година - май месец. Тя ще успее и тогава към този момент Върховен касационен съд като кмет, като разобличиш корупционни практики, няма да я пипнат, тъй като става към този момент политическо наказание

Аз: Аз имам въпрос, значи в този момент започваш да ги атакуваш с Фейсбука, твоята цел е да се противопоставиш Гешев да стане основен прокурор?

Д.И: Да!

В.А: Да, естествено, тъй като Гешев беше доста огромна фактор в нейното наказание.

Й.Б: Значи в случай че Гешев не стане основен прокурор, затова пада и Кабинета?

В.А: Абсолютно!

Д.И: Така чакаме, да!

Запис II

Част I – Белият рейс

Й.Б: Тези примерно където са на митинга БоецД.И: Готини са!

Й.Б: Аз на Боец-а почтено да ти кажа не им знам идеологията, те защо се борят?

Д.И: Бутаме и мачкаме държавното управление и превземаме Народното събрание и разгласяваме Велико Народно заседание

Й.Б: Това е задачата значи?

Д.И: Да, примерно! Както и българите в чужбина, както и още други са на този принцип...(не се разбира). Като не става законово... Те желаят нещо като когато е било това с белия рейс пред “Александър Невски”

Й.Б: С белия рейс да създадат нещо?

Д.И: Да, да се влиза вътре в Народното събрание и такива неща. Революция попринцип по този начин се прави

Й.Б: Само да излизате и да викате “Долу Гешев” нищо няма да стане

Д.И: Да, прав си, по този начин е.

Запис II

Част I – Протести - 10-12 септември

Й.Б: Сега за този митинг да оказвам помощ ли, да идват мои момчета?

Д.И: Да бе вършим всеобщо митинги. Значи на 10-и сигурно ще положа изключителни старания да го направя, тъй като е за право и правдивост. Значи тоя марш за право и правдивост е за оставката на Гешев и за (не се разбира). Значи колкото повече хора, по-добре за всички нас. В Ловеч се договориха, в Добрич се договориха, малко ще ни би трябвало време първо да си оправя тука моите си неща и...

Й.Б: Значи от Добри и от Ловеч хора ще има?

Д.И: Ами не, не знам дали взех вярно решение - взех решение, че е по-добре и в другите градове хора да св съберат, тъй като няма да смогна с разноските по превоза. Пък и е хубаво да се види, че не става дума единствено за софиянци, а за цяла България. Нали Варна и Пловдив настрана ще си (не се разбира), те си знаят за организацията. Няма време да приказвам, като му пристигна времето ще приказвам. Трябва и в Русе да се направи.

За разлика от останалите два, които са персонални диалози сред мен и Десислава Иванчева, този трети подред запис е диалог персонален сред мен и татко ми Венцислав Ангелов, извършен в Русе.

Запис III

В.А. (баща ми): Имало скрит план, имало спусната оферта да ме унищожават физически, Бойко я спуснал, обаче очевидно откакто са уведомили звеното зад надзор на всички специфични служби, че в случай че падне главата ми, пада й неговата. Той по тази причина отдръпва всичко. Това са хората на Цветан Василев.

Искам информация за убийството на Викито, за Хитрино и Нови Искър. Казаха ми, че всичко ще ми дадат. Другото чакаме, да забележим дали нещо ще се случи. На теб са ти дали обещание НПО-то, само че шапката не ти е от тиквата, няма нищо общо. Ти знаеш ли го туй нещо - не! Той като ти сподели има оферта, по какъв начин ти скочи бе, какво ти сподели тъкмо?

АЗ: Каза, че има оферта 2 млн лева, споделиха, че ще има сделка, това ми споделиха

В.А. (баща ми): Ама споделиха ли ти от коя страна ще има сделка

АЗ: От неговата сякаш

В.А. (баща ми): От кого?

АЗ: От Бойко, от кой

В.А. (баща ми): Кой ти сподели?

АЗ: Стойчо, кой, след това от отдръпна, след това ми споделиха за записа дето е Цветан Василев, след това се отхвърлиха, след това си направиха профили и починаха да ти пишат

В.А. (баща ми): Искам да те запитвам нещо по какъв начин си мислиш, че офертата идва от гнусотията (б.р. евентуално се засяга Бойко Борисов) в случай, че аз след това започвам да го удрям и да изваждам информация за убийството на тая. И тъкмо преди локалните избори да има тука стопански запас да го смачкам. При състояние, че сделката е, че трансферира всички гласове на Вътрешна македонска революционна организация. То няма логичност, антилогично е всичко, което ми поднасяш като информация.

АЗ: На мен това ми се споделя бе татко ми

В.А. (баща ми): Искам тъкмо да ми предадеш каква беше полемиката през вчерашния ден, по какъв начин се свързаха с тебе, какво ти споделиха

АЗ: Самички се свързаха по „ Телеграм”, споделиха кажи на татко ти, че желая да приказваме с него от подправен профил

В.А. (баща ми): Ти сподели ли, че аз съм гневен

АЗ: Казал съм, че не желае да ви чува и вижда, предал съм, че приключваш връзки

В.А. (баща ми): Всичко е било тест! Никога в схемата въобще не е влизал Боко, няма такава скица въобще. Записът е било тест. Аз няма по какъв начин да направя подобен запис. Защото аз му споделих тъкмо и ясно за Иванчева. Иванчева е под техен надзор.

АЗ: Тези хора към кого са

В.А. (баща ми): Към Цветан Василев

Искам да си смениш фейса, да вървиш с естествени панталони, не желая да вървиш като изпаднал немец, слагай си коланче, всичко прави усещане, разпореждат ти виновна функционалност, ти скачаш на цялото статукво

Значи финансирането идва от Цветан Василев. И твоето Неправителствени организации идва от там. Щом скачаш на Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи.. той е против всички. Той играе ва банк. Обяснявам ти доста просто нещата, слушай деликатно - аз, той, Иванчева - това сме хора ударени от системата, само аз попаднах в пандиза, на него му следва най-малко 20 години, да не и 30, Иванчева към този момент е ушита, тъй че ние тримата сме с една орис, разбираш ли?

Той няма различен вид, той би трябвало да играе ва банк. С него се работи на божествена основа, той споделя по този начин - имаше скрит план за твоето ликвидиране, на никой не му се върза и беше оттеглена офертата, в монета Боко управлява напълно ГДБОП с ония безсрамник, където се появи по БТВ и приказва като него. Но занапред ще имат информация, викат ние не можем да те пазим, щото ти си доста рисков. Значи началниците, които са на ББ знаят, че Гешев би трябвало да падне наложително. Аз им споделих на 6-и ще приказваме, имаме среща в Букурещ. Ти се занимаваш само и единствено с НПО-то. Повече не се ръчкаш, не питаш, не разпитваш нищо.

АЗ: Финансирането по кое време ще пристигна?

В.А. (баща ми): След 6-и ще забележим. Чакам датата 6-и!

Първоначално полемиката стартира те ми скочиха доста с подправения женски профил - при нас има предписание да Ви пуснем финансиране в границите на 50 млн. Така ми скочиха. И аз споделих тука полемиката завършва, към този момент лице в лице. И те изтриха профилите и изчезнаха. Заличиха тоя текст.

Ти като му сподели татко ми не желае да има нищо общо така тъй така?

АЗ: Той не желая да приказвам, прехвърляй нещата.

В.А. (баща ми): Кога стана?

АЗ: Снощи.

В.А. (баща ми): Казах им, че моето мнение за Гешев ще го чуят след 6-и, споделих им, че финасираме митингите, всичко им споделих, ние финансираме, Иванчева е под наш надзор.

Каква беше тая скица с израелското посолство - тъй че се образува един доста огромен триъгълник сега.

АЗ: Ти получиш ли финансиране, би трябвало да се намесиш на митинга.

В.А. (баща ми): Задължително!

Отправна точка сега е Гешев, съборим ли Гешев, Тиквата на баня. Той отвращава всички и неговите братя, които са в ложата. Той е вманиачен, той е оглупял, до 30-а година желал да ръководи сподели по малкия екран през вчерашния ден.

АЗ: Аз съм споделил, че с цел да има договорка, би трябвало Капаро.

В.А. (баща ми): Ако тези хора са тези, за които си мисля, знам какво да върша, всичко е в моите ръце. Избощо до ББ (б.р. Бойко Борисов) не са се докоснали, това е Цветан Василев, той е в дълбочината всичко, митинги, мротести, всичко, платени, ние плащаме, би трябвало да се смъкна Гешев, тъй като Гешев е огледалният облик на Цацаров.Ако пристигна различен, ще има баланс, както Радев.

Значи ти като си предал за белия бус, информацията в действителност стига до там. Ти каквото си предавал, всичко стига до Цветан Василев, не до ББ(б.р. Бойко Борисов), както си мислиш. Ти не си го знаел.

Ако ми дадат партия, няма да съм с Иванчева. На 6-и ще има подарък. След 6-и ще приказваме

АЗ: Внимавай да не те заловен като ти дават кеш!

В.А. (баща ми): Аз съм таксиметров водач.

Истината е, че насочна точка е Гешев, заплаща се да се смъква.

АЗ: За да бучиш против него, какви пари ще вземеш?

В.А. (баща ми): Тук не се работи на парче, аз съм си оповестил цената 50 млн лева От там стартира всичко. Писаха ми по този начин - имаме разпорежда да ви отпуснем финансиране.

На 6-и ще стане ясно какво влиза в това. Срещата ще бъде в Букурещ. Теб те гласят за НПО-то.Теб не те касае какво върша аз - Гешев, Мешев, скачане - аз си го поемам.

АЗ: Имаш ли пари?

В.А. (баща ми): Нямам лев, Пацо на следващия ден лети, ще ми даде пари.

АЗ: Аз чаках Цветан Василев да е в схемата

В.А. (баща ми): Откъде си очаквал, почваш да ме съмняваш, по метода по който ми приказваш Капитал, Василев към този момент почваш...

АЗ: Наблюдавам медиите.

В.А. (баща ми): Значи Прокопиев, Цветан Василев, кои други са дружно – „ Да, България”, Косев и той е с тях. Там би трябвало да се играе доста деликатно, доста фино. Този, който ми писа, се споделя Пламен Димитров. Те подават хората на Иванчева по места, основават ядро и го подават към нея. Тоя на Боец същата работата, само че всичко, което е основал той, отново отива към нея поради партията.

Аз съм ЗА да падне Гешев, тъй като той би трябвало да се отиде, обратно бетонира Бойко за още 7 години, имаш ли гласен прокурор, нямаш рухване. Имаш болшинство.

Нагласили са ми един подарък за 06-и, от него зависи всичко.

Ела да ти дам до нас 5 лева да си купиш едни цигари. До у дома.

Към сегашния сигнал ползвам и видеозапис, който е сниман в жилището на Десислава Иванчева, намиращ се ж.к. Младост и в който тя изтърпява наложената и мярка за неотклонение „ домакински арест”. На видеото тя още веднъж удостоверява, че митингът на 12-и е проведен и задачата е премахване на главния претендент за основен прокурор Иван Гешев и „ мачкане на системата”.

Ето и какво съдържа видеозаписът:

АЗ: Аз на моите се като би трябвало да им разправям за митинга на 12-и за Бойко Атанасов ли би трябвало да викат?

Д.И: Против Гешев, би трябвало да свалим Гешев, пък кой ще пристигна дето се споделя няма значение. Е, има значение, естествено.

АЗ: Смисъл той Бойко Атанасов пое ли ангажимент да ви махне най-малко обвиняванията?

Д.И: Нашите ли? Аз не съм се пазарила, аз не върша покупко-продажби, аз съм малко жалко парче, разбираш ли? Малко съм и мечтател, малко съм и ку-ку.

Говори по телефона....

АЗ: Не бе аз като цяло да им изяснявам структурата за Гешев, защо са.

Д.И.: Да, би трябвало да са наясно защо са там, с цел да не стане като с ромите, вие защо сте тука, ми де да знам (смее се).

Това, което знам и което съм се схванала, е че по принцип е да бутаме системата, нали, само че главно е да се махне Гешев. На тази група, която е на 12-и, им е позволено всичко, смисъл както дойдат нещата.

АЗ: Смисъл рухване на Гешев, на Кабинета?

Д.И.: Да, само че най-много на Прокуратурата, на Гешев и затова те хората желаят, които ще са там, ще желаят и държавното управление да си върви. Да бутаме мафията и така нататък Аз мога да ти дам срещу Гешев едни такива цветни сме създали, на предишния митинг бяха (търси ги в телефона си) или от Facebook можеш да си ги вземеш, на предходния митинг ги бяхме качили. На „ Да, България” са жълто и електрик, нашите са зелен.

АЗ: Те и „ Да, България” излизат?

Д.И: Да, само че те ще бъдат на 10-и.

След като неведнъж настоявах в последните дни персонално да ми бъде обяснено по какъв начин ще се извърши заплащането, Десислава Иванчева ме пренасочи към Георги Георгиев от Сдружение „ Боец”, който по думите й трябваше да ми изясни всичко. Докато събирахме подписи пред НДК и откакто попитах мога ли да бъда сигурен, че на момчетата, които сякаш ще доведа, ще бъде платено, тя се обади на въпросния Георгиев, с цел да ни дефинира среща.

Ето и какво гласи направеният от мен звукозапис:

Аз: Въпросът е тези момчета питата дали ще им бъде платено за това нещо.

Д.И: Да, аз ще ги срещна персонално преди самото мероприятие, вие ми кажете, вие ми кажете.

Аз: Аз ще им кажа, че се удостоверява това нещо, тъй като те викат съмняваме се.

Д.И: Е, не, по какъв начин, на 12-и, ето в този момент ще приказвам с Жоро (б.р. Георги Георгиев, Сдружение „ Боец”)..... Само да видя по какъв начин съм го записала – Боец или Жоро. А, ето го

Набира го по телефона....

Д.И: Ало, ало.... ще съм кратичка, че тук групирам подписи, да те помоля, на 12-и живот и здраве ще желая да те срещна с доста яка група, които са в твоя взор и в твоите визии на нещата за живота и евентуално мен ще ме пуснах в 5 часа, само че ще те звънна на следващия ден като с тях си приказваме, в 5 часа да ги посрещнеш и да ги видиш.

Г.Г: не се схваща

Д.И: Ами ти на следващия ден вечерта, в случай че можеш, да вземем за пример да дойдеш в 8 часа на Ариана, аз мога да им кажа в 8 часа. А?

Г.Г: не се схваща

Д.И: Добре! Ама би трябвало повече време да ми дадеш, с цел да мога да ги поканя и непосредствено да ви срещна и да си размените контактите.

Г.Г: не се схваща

Д.И: А понеделник вечерта би трябвало да дойдеш до „ Младост” обаче, тъй като ние с Били ще сме там, от 4 до 8 ще сме там, може да минеш оттова и ще ви срещна, ти ще ми кажеш от 4 до 8 в какъв брой часа, с цел да не висят от самото начало.

Г.Г: не се схваща

Д.И: Добре. Договорихме се. Айде довиждане. Дотогава.

Д.И: не се схваща... разбираме се за понеделник в....

АЗ: Не бе аз ще им кажа, че каквото сме си писали и говорили за 12-и се удостоверява.

Д.И.: Да!

Д.И.: А в този момент искаш ли да се снимаме?

АЗ: Айде да се снимаме.

Малко по-късно имах още веднъж диалог с Десислава Иванчева във Facebook, в който аз попитах какво се случва със срещата с Георгиев от Боец и ще се реализира ли тя. Ето какво гласеше той:

Д.И: Не не става решили сме го, няма да се виждаш нито с мен нито с Георгиев!

Днешната фотография където пуснаха Демократична България!

Променя всичко!

Недей ми звъня и недей звъня на мене! Покрий се и се прибирай

Не можем да те включим в системата! Ще изпокараш Иво (б.р Иво Прокопиев) и Цецо (б.р. Цветан Василев). Не ми звъни и пиши

АЗ: Еййййййй

Това е и последният диалог, който организирах с Десислава Иванчева, преди внасянето на сигнала. Той изрично потвърждава безспорната симбиоза в схемите на Иво Прокопиев и Цветан Василев.

Предвид всички изнесени обстоятелства и условия и предоставените към сегашния сигнал материали на запеметяващо устройство USB флаш като звукозаписи, видеозаписи и чатове, апелирам да бъдат подхванати незабавни дейности по попречване на готвения опит за прелом на 12-и септември, който самичък по себе си съставлява състав на закононарушение според наредбата на член 95 от Наказателен кодекс, която гласи, че който за да бъде съборена подровена или отслабена властта в републиката участвува в осъществяването на опит за прелом за принудително завладяване на властта в центъра или по места, или в протест, или във въоръжено въстание, се санкционира с отнемане от независимост от 10 до двадесет години, с пожизнен затвор или с пожизнен затвор без подмяна. Моля да бъде разпоредена незабавна инспекция на всички забъркани в тази незаконна организация лица.

ИЗТОЧНИК: ПИК
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР