Сигнал до bTV за насилие към пациентка в болница. Близките

...
Сигнал до bTV за насилие към пациентка в болница. Близките
Коментари Харесай

Била ли е връзвана и бита пенсионерка в болницата във Враца?

Сигнал до bTV за принуждение към пациентка в болница. Близките ѝ се оплакаха, че 84-годишната жена е била връзвана и бита по време на престоя си в болничното заведение във Враца. От лечебното заведение отхвърлят.

84-годишната Божидарка престоява в хирургичното поделение на болничното заведение във Враца близо седмица. Малко откакто е изписана, околните виждат синините и алармират.



Снимка: bTV

„ Тя ни сподели, че три дами са я душили и мачкали в болничното заведение, откакто е била преместена от стая в стая. Тя е имала катетър и най-вероятно го е разместила “, описа синът ѝ Розалин.

Снаха ѝ добави, че 84-годишната жена е разказала, че е била вързана по време на целия си престой в болничното заведение.



Снимка: bTV

От лечебното заведение обявиха пред bTV, че синините са в резултат на заболяване, нарушена имунна система, за така наречен хеморагична диатеза и за кървене на кръвоносните съдове.

Близките ѝ описаха, че 84-годишната жена има заболяване, поради което постоянно е в болница, само че в никакъв случай до момента не е имала такива синини по тялото си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР