Сиена Милър не е от знаменитостите, които обичат да говорят

...
Сиена Милър не е от знаменитостите, които обичат да говорят
Коментари Харесай

Неочакваната новина от Сиена Милър

Сиена Милър не е от звездите, които обичат да приказват доста за персоналния си живот, само че от време на време някои неща не могат да останат скрити.
 Сиена Милър, Бен Афлек и какъв брой неприятен сътрудник е бил във кино лентата “Те живеят в нощта ”
Най-лошият сътрудник на Сиена Милър

С кого не ѝ се е получила химията пред камерата

Като да вземем за пример, че актрисата е бременна за повторно. 41-годишната Милър бе снимана по бански, до момента в който е на отмора на остров Ибиса. От фотосите ясно си проличава наедрялото ѝ коремче.

Преди да бъде снимана на Ибиса Сиена Милър бе видяна в Сен Тропе в компанията на половинката си Оли Грийн. Актрисата към този момент има една щерка - Марлоу (10 г.), от връзката си с Том Стъридж.

Към момента обаче не са известни повече детайлности към бременността на актрисата. През предходната година обаче в изявление за Elle UK тя разяснява напрежението, което усеща върху себе си, по отношение на това дали да има второ дете, или не.

Тогава Сиена Милър разкри, че е замразила яйцеклетки, с цел да си остави опцията да има още деца, в случай че реши някой ден. Засега не е ясно дали актрисата се е възползвала от тях, или всичко се е случило по натурален път и е било планувано.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР