Сидни си търсела красива, вечерна рокля и влязла в луксозен

...
Сидни си търсела красива, вечерна рокля и влязла в луксозен
Коментари Харесай

Тя изпратила по погрешка снимка от пробната на чужд мъж и така спасила семейството му

Сидни си търсела красива, вечерна рокля и влезнала в първокласен магазин, където да избере най-подходящия тоалет. В пробната си направила фотография, с цел да изиска съвет от другарка коя от роклите седи най-добре. Без да желае, изпратила фотографията до чужд мъж.

Това, което последвало, напряко я оставило без мирис. Тони Ууд изпратил комичен отговор: „ Вярвам, че това известие е било за някой различен. Съпругата ми не е у дома, по тази причина не мога да я попитам за мнение по отношение на роклята ви, само че аз и децата ми си мислим, че изглеждате необикновено в тази рокля. Със сигурност би трябвало да си я купите. “

И с цел да е по-убедителен, мъжът изпратил към коментара си и фотография на своите деца със вдигнат палец като доказателство, че утвърждават избора на роклята.

Приятелка на Сидни била дотам впечатлена от историята, че решила да я разгласява в обществените мрежи. И за часове постът ѝ бил споделен от хиляди хора във Facebook.
Снимката достигнала до познати на Тони и те забелязали, че на нея липсва най-малкият наследник – 4-годишният Кайзер. Оказало се, че той лежи в болница, където се лекува от левкемия. На собствен ред познатите на Тони описали тази история и тя трогнала десетки.
Хората почнали да изпращат пари за лекуването на момченцето. Семейството на Тони просто не можело да повярва какво се случва – единствено за няколко дни съумели да съберат повече пари, в сравнение с за двете години, откогато лекували сина си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР