СИДНИ (АП) — Полицай и няколко минувачи са приветствани, защото

...
СИДНИ (АП) — Полицай и няколко минувачи са приветствани, защото
Коментари Харесай

Полицай, случайни минувачи са приветствани за това, че са се изправили срещу и спряли мъж, убил 6 в търговски център в Сидни

СИДНИ (АП) — Полицай и няколко минувачи са приветствани, тъй като са тичали „ към заплаха “, с цел да се изправят против нападателя, който е намушкал и умъртви шестима души в крайградски търговски център в Сидни.

Търговският център, един от най-оживените в страната и покрай световноизвестния плаж Бонди, беше център на интензивност в събота следобяд, когато 40-годишният Джоел Каучи употребява нож, с цел да убие пет дами и един мъж. Той също по този начин рани най-малко дузина други, в това число 9-месечно бебе, чиято майка умря по време на нападението, преди служител на реда да го простреля.

Полицията на Нов Южен Уелс удостовери, че в неделя Каучи е имал история на психологично заболяване и следователите не са третирали офанзивата като обвързвана с тероризъм.

Броят би бил доста по-висок, съгласно премиера на NSW Крис Минс, който в неделя похвали „ елементарните членове на обществото, които са притиснати в ъгъла и се изправи против палач в комерсиалния център Westfield, показвайки това, което бих нарекъл инстинктивна смелос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР