СИДНИ (АП) — Мъж намушка до смърт петима души в

...
СИДНИ (АП) — Мъж намушка до смърт петима души в
Коментари Харесай

5 мъртви, заподозрян убит след нападение с нож в търговски център в Сидни, Австралия; множество ранени

СИДНИ (АП) — Мъж намушка до гибел петима души в многолюден търговски център в Сидни в събота, преди да бъде прострелян смъртоносно, заяви полицията. Множество хора, в това число малко дете, също бяха ранени при нападението.

Заподозреният намушка девет души в комерсиалния център Westfield в Bondi Junction, който се намира в източните покрайнини на града, преди полицейски контрольор да го простреля откакто се обърна и подвигна нож, сподели пред кореспонденти помощник-комисарят на полицията в Нов Южен Уелс Антъни Кук. Петима от жертвите и обвиненият са умряли, сподели той. Той няма съответни детайлности за положението на ранените.

Кук сподели, че счита, че обвиненият е работил самичък и е „ удовлетворен, че няма продължаваща опасност “. Той сподели, че чиновниците не знаят кой е нарушителят. „ Това е много необработено “, сподели той и „ дълготрайно и точно “ следствие преди малко стартира.

Той сподели, че няма „ нищо, което да знаем на мястото, което да демонстрира някакъв претекст или какъвто и да е идеологи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР