Сидеров в студиото на Нова ръси патриотични бисери. И се

...
Сидеров в студиото на Нова ръси патриотични бисери. И се
Коментари Харесай

Бивш атакист размаза Сидеров за бълнуването му сутринта по една Баджак телевизия

Сидеров в студиото на Нова ръси патриотични бисери. И се бие в гърдите, че в глухата провинция народът го люби и драпа да го пипне онлайн. За разлика от космополитна София, която никак не го дъвчела.

И по какъв начин ще те дъвчем, като помним налудничавите ти изцепки на Орлов мост, пред клекшопа и във ВИТИЗ, където вършеше цивилен арести!

Водещата го пита утвърждава ли помиярския речник на депутатина Касабов, свирепо изтребващ парламентарни хлебарки, той се гъне като червей и крепи съдружните приятели, които доскоро наричаше курви и кабелни трафиканти на гейпорно.

Мира го пита не е ли брокер на стопански назначения на тахтабите от Движение за права и свободи и не даде ли министерство на Караниколов ага, той ни праща към кино лентата „ Кой пита “. Сиреч, щом неприятните питат, значи не е правилно и нема подобен филм.

Пита го къде се изпариха 20-те точки на буреносната „ Атака “ и лъвските му закани към олигархията, той стреснато я гледа и мига на парцали, като че ли го пита за популацията на белите мечки.

Тя го пита в мир ли е със себе си, че излъга хиляди, той го удря на вероучение и разтяга патриотични локуми за идиоти.

Но с обичаната му Евразия Мира го прати на Марс. Пита го що като съпротива ревеше за евразийските пазари, а като власт драпа за евроатлантическите тържища, той умно я поучава: Щото като коментатор с протрито сетре може да се дърля на гнилия Запад, но на власт е систематичен политик и слуша Чичо Сам във Вашингтон, чичковците в Брюксел и лелката в Берлин.

Волене, Волене! Обърна ли рублите в долари? На Сейшелите не дъвчат друга валута, а и на Варадеро зеленото е на мода.

Велизар Енчев, Facebook

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР