Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко

...
Сибила Лилова не успя да се прибере у дома няколко
Коментари Харесай

Транспортен хаос: Български журналист прекара часове в чакане по летищата

Сибила Лилова не съумя да се прибере вкъщи няколко дни

Хаос с въздушния превоз. Потърпевш се оказва и българският журналистСибила Лилова, която не съумя да се прибере вкъщи няколко дни поради отсрочени полети на няколко летища в Европа при пътуването си до Нидерландия.

„ На отиване всичко беше наред. Когато се връщах обаче - на 24 юни, стартира едно стоене на летището, имаше много дълго забавяне. Нищо никой не ти сподели. Проблемите започнаха да идват след 22 ч., когато стана ясно, че полетът, който чакаме, е пренасочен към Кьолн”, описа тя пред камерата на.

Лилова дефинира като най-голямата неприятна изненада това, че ги изкарват на летището, само че пред тях няма аероплан. „ Принудиха ни да създадем завой и ни върнаха още веднъж на изходна позиция в чакалнята. На гишето на самолетната компания ни споделиха, че не могат да ни дадат никаква информация”, посочи журналистът.

Тя разкри, че не им е бил препоръчан нито превоз, нито хотел, не била дадена и информация. „ Просто всеки самичък да се спасява… И в действителност е много неприятно. Абсолютно никой не поема какъвто и да е тип отговорност”, добави Лилова.

Журналистът си купува нов билет от друга компания, с цел да се прибере в България. И до през днешния ден тя няма отговор от компанията за проблематичния полет.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР