Сиатъл Маринърс надигра Милуоки Бруърс с 4:2 като гост и

...
Сиатъл Маринърс надигра Милуоки Бруърс с 4:2 като гост и
Коментари Харесай

Сиатъл с трета поредна победа, търси разчистване на Милър Парк

Сиатъл Маринърс надигра Милуоки Бруърс с 4:2 като посетител и реализира трета поредна победа в МЛБ. Това бе втори триумф за " моряците " в серията на ст. " Милър Парк " в Уисконсин и довечера отборът от Изумрудения град ще търси цялостно почистване в тройния комплект от Интерлигата.

Гостите от щата Вашингтон поведоха с 3:0 в самото начало на мача, откакто означиха 2 точки в 1-вия ининг и още една във 2-рия. Джей Пи Крофърд откри резултата с двоен шлагер с RBI и довърши обиколката си при сингъл на Омар Нарваес. Във втората част Крофърд прибра рънер с троен шлагер против стартера на " пивоварите " Ейдриън Хаузър (L 2-2).



Сиатъл пък употребява най-модерната питчерска тактичност, залагайки на така наречен оупънър – Мат Карасити хвърля единствено в 1-вия ининг. В идващите пет елементи на възвишението беше " стартерът " Уейд Лебланк (W 5-2), който даде 2 точки от два хоумръна измежду общо позволени 5 шлагера.

Особено трогателен за почитателите на домакините беше ударът на Бен Гемъл в 6-ия ининг, при който топката остана в полето, само че батерът съумя да пробяга цялото разстояние назад до хоума. При това Гемъл го стори за рекордно малко време, изминавайки 108 м за 14,93 сек. – най-бързия хоумрън в игрището в историята на Милуоки и в МЛБ през 2019 година



" Беше много изморително – описа централният аутфилдер, батиращ под №5 в реда на Бруърс. – Бях спокоен, че имам троен шлагер, и тъкмо в този миг видях, че коучът на трета база ми дава сигнал да не преставам да търча. "

В началото на същата офанзива Майк Мустакас бе блъснал своя 23-ти хоумрън от началото на сезона и " бирената бригада " краткотрайно сви пасива си до единствено една точка. Булпенът на Маринърс обаче се оправи ослепително и двама риливъри не разрешиха даже шлагер – Остин Адамс (Н 7) в 7-ия и Роенис Елиас (S 10) в 8-ия и 9-ия. А в това време в последната част Джей Пи Крофърд вкара подсигуряваща точка с двоен шлагер, завършвайки мача 3 от 5 с 3 RBI.



Милуоки Бруърс - Сиатъл Маринърс 2:4
ст. " Милър Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
СИАТЪЛ
2
1
0
0
0
0
0
0
1
4
8
0
МИЛУОКИ
0
0
0
0
0
2
0
0
0
2
5
1

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 26 ЮНИ:

Американска лига

Бостън Ред Сокс - Чикаго Уайт Сокс 7:8
Ню Йорк Янкис - Торонто Блу Джейс 8:7
Кливланд Индиънс - Канзас Сити Роялс 5:3
Детройт Тайгърс - Тексас Рейнджърс 1:4
Минесота Туинс - Тампа Бей Рейс 6:4

Национална лига

Аризона Дайъмъндбекс - Лос Анджелис Доджърс 8:2
Сан Франциско Джайънтс - Колорадо Рокис 3:6
Филаделфия Филис - Ню Йорк Метс 5:4 (10 ининга)
Маями Марлинс - Вашингтон Нешънълс 5:7
Чикаго Къбс - Атланта Брейвс 3:5

Интерлига

Балтимор Ориолс - Сан Диего Падрес 5:10
Сейнт Луис Кардиналс - Оукланд Атлетикс 0:2
Лос Анджелис Ейнджълс - Синсинати Редс 5:1
Хюстън Астрос - Питсбърг Пайрътс 2:14

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР