СИАТЪЛ - Бивш служител на полицията в Сиатъл е обвинен

...
СИАТЪЛ - Бивш служител на полицията в Сиатъл е обвинен
Коментари Харесай

Служител на SPD напуска работа на фона на обвиненията, че е работил като мускул за двойка, разпространяваща наркотици

СИАТЪЛ - Бивш чиновник на полицията в Сиатъл е упрекнат в привлекателност на нарушител и брачната половинка на нарушителя в интервенция за трафик на опиати, която притегли вниманието на Службата за полицейска отчетност в Сиатъл.

Този офицер, Брандън Ганди, в последна сметка щеше да напусне работата си, преди да бъде уволнен. Сега щатската комисия за образование в региона на наказателното правораздаване преглежда историята му в опит да дефинира дали документът му за работа като полицейски чиновник би трябвало да бъде анулиран.

Записите на OPA настояват, че Ганди е работил като „ мускул “ за жена, когато продавала опиати в дома си и брачна половинка си. Те също по този начин декларират, че Ганди от време на време е пътувал с нея, до момента в който е въоръжен, с цел да прави доставки.

В последна сметка никой не е упрекнат в закононарушение. Както прокурорът на окръг Кинг, по този начин и прокуратурата на Съединени американски щати взеха решение, че не разполагат с задоволително информация, с цел да издигнат наказателно обвиняване против Ганди, макар че SPD уточни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР