СИАТЪЛ (AP) — Три инициативи, подкрепени от консерваторите, които ще

...
СИАТЪЛ (AP) — Три инициативи, подкрепени от консерваторите, които ще
Коментари Харесай

Законодателите на щата Вашингтон одобряват инициативи за полицейско преследване и данък върху доходите

СИАТЪЛ (AP) — Три начинания, подкрепени от консерваторите, които ще дадат на полицията по-голяма дарба да преследва хора в транспортни средства, афишират серия от права за родителите на възпитаници в публични учебни заведения и възбраната за налог върху приходите бяха утвърдени от законодателното заседание на щата Вашингтон в понеделник.

Тези начинания са единствено три от шест сертифицирани, откакто групата Let's Go Washington, която е главно финансирана от изпълнителен шеф на хедж фондове Брайън Хейууд, показа стотици от хиляди подписи в тяхна поддръжка. Инициативи за анулация на забележителната щатска стратегия за ценообразуване на въглеродните излъчвания и налог върху продажбата на акции и облигации, както и такава, която може да заплаши застрахователна стратегия за дълготрайни грижи, евентуално ще се насочат право към гласоподавателите.

„ 800 000 поданици на Вашингтон които подписаха самодейностите, знаеха, че това са ограничения на здравия разсъдък, а приемането на три през днешния ден потвърждава, че са тъкмо това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР