СИАТЪЛ (AP) — Пазач извън службата в предградие на Сиатъл

...
СИАТЪЛ (AP) — Пазач извън службата в предградие на Сиатъл
Коментари Харесай

Пазач извън службата е обвинен в убийството на тийнейджър в района на Сиатъл, след като е объркал играчка с пистолет, твърдят властите

СИАТЪЛ (AP) — Пазач отвън службата в предградие на Сиатъл е упрекнат в ликвидиране втора степен от прокурорите който сподели, че е прострелял смъртоносно 17-годишен юноша шест пъти в гърба, до момента в който младежът и приятелите му се опитвали да върнат револвер играчка, който пазачът считал за огнестрелно оръжие, в магазин за спортни артикули.

King Окръжните прокурори упрекнаха Арън Браун Майърс в понеделник в гибелта на Хазрат Али Рохани пред магазин за спортни артикули Big 5 в Рентън, Вашингтон. 51-годишният Майърс също е изправен пред обвиняване за нахлуване от втора степен, откакто управляващите споделиха, че е държал различен младеж на мушка.

Рохани и двама други младежи влязоха в магазина към 19:30 часа. на 5 юни, с цел да върне неизправно оръжие за еърсофт, споделиха другари на Рохани на полицията. Те вървяха пред Майерс, който седеше в колата си и чакаше да вземе сина си от клас по бойни изкуства.

Майърс споделил на полицията, че е забелязал един младеж да носи нещо, което спор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР