СИАТЪЛ (АП) — Две инициативи, подкрепени от консерваторите, които ще

...
СИАТЪЛ (АП) — Две инициативи, подкрепени от консерваторите, които ще
Коментари Харесай

Законодателите на щата Вашингтон обмислят инициативи за полицейско преследване и права на родителите

СИАТЪЛ (АП) — Две начинания, подкрепени от консерваторите, които ще дадат на полицията по-голяма дарба да преследва хора в транспортни средства и ще заявяват редица права за родителите на държавните учебни заведения студентите бяха прегледани от законодателите на щата Вашингтон в сряда в поредни чувания, които понякога ставаха разгорещени.

Тези начинания са единствено две от шестте сертифицирани, откакто консервативна група подаде стотици хиляди подписи в тяхна поддръжка. Законодателната власт обмисли три тази седмица, до момента в който самодейностите за анулация на забележителната щатска стратегия за ценообразуване на въглеродните излъчвания и налог върху продажбата на акции и облигации евентуално ще се насочат напряко към гласоподавателите.

Инициативата за полицейско гонене би означавала чиновници на реда към този момент няма да има потребност от основателно съмнение, че лице в транспортно средство е направило закононарушения като принуждение, полово закононарушение или домашно принуждение, с цел да стартира п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР