Сиамските близнаци Богдан и Янко са под ключ в социален

...
Сиамските близнаци Богдан и Янко са под ключ в социален
Коментари Харесай

14-годишното момиче, родило сиамски близнаци от братовчед си, ги държи под ключ в Бургас

Сиамските близнаци Богдан и Янко са под ключ в обществен дом в Бургас. До тях не се позволява никой различен с изключение на фамилията и всякаква информация за положението им е неразрешена. Това сподели инспекция на " България Днес " .

``
реклама

Богдан и Янко се родиха през август 2016 година Майката е 14-годишна ромка, а бащата - неин втори братовчед. Двамата въртят загадка обич, а тя лъсва, когато забременява. Бременността й се наблюдава от лекари, само че те не виждат аномалията поради остарялата техника в болничното заведение в Сливен.

" Мога единствено да кажа, че за сиамските близнаци се поставят съвършени денонощни грижи. Имаше решение те да не бъдат разделяни. Състоянието им не е обект на публичен интерес и такава информация не може да бъде давана ", сбита бе директорката на дома за медикосоциални грижи " Вяра, Надежда и Любов " в Бургас доктор Пепа Ралчева.

Майката Мария упорства отрочетата й да бъдат разграничени, защото единият - Богдан, е добре и даже я разпознава, до момента в който другият - Янко, е в кома от раждането си. Тя се надява най-малко Богдан да може да се прибере у дома и да си го отглежда.

Още по тематиката четете ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР