Си Ен Ен излъчи вчера аудиозапис как Доналд Тръмп и

...
Си Ен Ен излъчи вчера аудиозапис как Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Си Ен Ен излъчи нов скадален запис на Тръмп

Си Ен Ен излъчи през вчерашния ден аудиозапис по какъв начин Доналд Тръмп и някогашният му юрист Майкъл Коен хипотетично разискват да платят за правата върху описа на някогашния модел на " Плейбой " Карън Макдугъл за интимната й връзка с Тръмп отпреди повече от 10 години, съобщи Асошиейтед прес.

Материалът бе възложен на малкия екран от юриста на Майкъл Коен Лени Дейвис. Коен скрито е направил записа на диалога си с Тръмп два месеца преди президентските избори през 2016 година

На него Тръмп и Коен хипотетично разискват да платят за правата върху описа на Карън Макдугъл, добити от медийната група " Америкън медия инкорпорейтид ", изплатила за тях на модела на " Плейбой " 150 000 $, предава Българска телеграфна агенция.

На записа се чува по какъв начин Коен споделя, че би трябвало да записва комерсиално сдружение, посредством което да бъде заплатена цената за притежаваната от " приятеля ни Дейвид " информация, като се допуска, че Дейвид е президентът на " Америкън медия инкорпорейтид " Дейвид Пекър.

Когато Коен загатва, че е належащо финансиране, Тръмп го прекъсва с въпроса: " Какво финансиране? ".

" Ще би трябвало да платим ", дава отговор Коен.

Въпреки ниското качество на записа, на него се чува по какъв начин Тръмп изрича думите " заплаща в брой ", само че не излиза наяве дали е споделил да се заплаща в брой или да не се заплаща в брой. Коен незабавно дава отговор с " Не, не, не ", а Тръмп загатва думата " чек ".

CNN obtained the tape of the Cohen-Trump conversation about Karen McDougal. Here the first part of it, which was just played live on @ChrisCuomo`s show. pic.twitter.com/5N4X6Ew8GC

— Aaron Rupar (@atrupar) July 25, 2018

Според настоящия юрист на американския президент Руди Джулиани, изслушал записа след подобряването на качеството му от специалист, Тръмп е споделил " да не се заплаща в брой ".

" Записът ясно демонстрира, че президентът не е желал да заплаща в брой. Да се твърди противоположното е неуместно и в несъгласие с останалата част от диалога, в която се разисква заплащането през сдружение ", съобщи Джулиани, добавяйки, че Коен е считал за най-добре да се купят правата върху описа на Макдугъл, а на записа двамата разискват по какъв начин да бъде сторено това.

" Коен загатва, че би трябвало да заплати на Пекър, а президентът споделя да не се заплаща в брой и изрича думата " чек ". Той желае да има доказателства за заплащането. След това Коен споделя " не, не, не " и стопира записа по средата на изречението, което единствено по себе си е съмнително. Президентът е желал да реши въпроса по верния метод. Ако искаш да скриеш нещо, няма да обмисляш да плащаш през сдружение или с чек ", акцентира Джулиани.

Плащането по този начин и не било направено, като Джулиани уточни, че не знае за какво се е случило по този начин и че не е обсъждал този въпрос с Тръмп.

" Изслушайте записа. Доналд Тръмп не е шокиран, че ще се заплащат пари поради някоя си Карън Макдугъл ", съобщи юристът на Коен Лени Дейвис в изявление за Си Ен Ен. Той съобщи, че клиентът му е понесъл доста ругатни и обиди, само че че истината е на негова страна, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР