Швейцарският милиардер Хансьорг Вис потвърди, че е получил оферта да

...
Швейцарският милиардер Хансьорг Вис потвърди, че е получил оферта да
Коментари Харесай

До дни Челси може да има нов собственик, швейцарски милиардер потвърди за преговори

Швейцарският милиардер Хансьорг Вис удостовери, че е получил оферта да закупи носителя на трофея в Шампионската лига Челси, удостовери самият той. Лондонският отбор е благосъстоятелност на съветския олигарх Роман Абрамотив, на който към този момент бяха наложени наказания от държавното управление на Англия и възбрана да влиза на територията на страната. Тази заран се появиха информации, че Абрамович прави опит оптимално бързо да разпродаде парцелите си, които има на територията на Англия, което бе доказано от Вис.
 Абрамович незабавно продава парцелите си на Острова, твърди английски народен представител Абрамович незабавно продава парцелите си на Острова, твърди английски народен представител
“Абрамович се пробва да продаде всичките си вили в Англия, той също желае бързо да се отърве от Челси. Аз и още трима души получихме предложение във вторник да купим Челси от Абрамович, само че изчакваме 4-5 дни, тъй като за момента той желае прекалено много за клуба ”, съобщи швейцарският милиардер пред локалното издание “Блик ”.

Абрамович е измежду олигарските, които са подложени на голям напън след нахлуването на войските на Руската федерация на територията на Украйна в предишния четвъртък. Междувременно в Англия от ден на ден не престават апелите за налагане на от ден на ден ограничения против всички съветски олигарски. Говорител на Абрамович призна в понеделник, че той се е заел с намирането на кротичък излаз от спора и сега посредничи сред Русия и Украйна. Той съобщи ръководството на Челси на благотворителна организация близка до “сините ”, само че прехвърлянето към момента не се е случило.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР