Швейцарският халф на Левски - Давиде Мариани даде интервю пред

...
Швейцарският халф на Левски - Давиде Мариани даде интервю пред
Коментари Харесай

Мариани: Феновете плакаха от радост, след като победихме ЦСКА

Швейцарският халф на Левски - Давиде Мариани даде изявление пред медия в родината си, където споделя за футболната си кариера у нас и щастието да бъде измежду любимците на " сините " ентусиасти. Ето какво сподели той пред " Zeitung ".

" Получих оферта и отидох в тази страна за три дни. Хареса ми града и клуба. Убедих се, че това е положително място за продължение на кариерата и мога да употребявам това за трамплин към по-голяма лига ", споделя Мариани.

" Където и да играем има цяла естрада с почитатели на Левски. В София ме стопират на всеки ъгъл, всеки ме пита дали може да направи нещо за мен и да ми помогне. Невероятно е и доста мотивиращо. Видях по какъв начин почитатели плачат от благополучие след успеха над ЦСКА ", радва се Мариани.

" Делио Роси ме научи доста в отбранителен проект. Благодарих му за това. Играта ми в отбрана все едно бе повдигната с крик. Стоянович пък ни даде свободата, от която се нуждаем. Играем постоянно атакуващо и се стремим единствено и само към победа ", приключва Мариани.

 Спас Русев удостовери: Габриел Обертан остава в Левски за още 2 години
Русев удостовери: Обертан остава в Левски за още 2 години

Формалното сключване на договора ще се случи след дербито с Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР