Швейцарският футболист на Лех (Познан) Дарко Йевтич може да продължи

...
Швейцарският футболист на Лех (Познан) Дарко Йевтич може да продължи
Коментари Харесай

Краснодар преговаря за халф на Лех

Швейцарският футболист на Лех (Познан) Дарко Йевтич може да продължи кариерата си в Русия. Интерес към него демонстрира Краснодар, написа Mozzart Sport. " Биковете " към този момент са стартирали договаряния за привличането на 25-годишния халф и се чака да края на седмицата да има развиване по възможната договорка. В Лех са получили оферта и от Бирмингам на стойност 2,6 млн. евро, само че Краснодар евентуално ще предложи повече.

Йевтич е роден в Швейцария, само че има сръбски корени. През 2012 година дебютира за Базел, а по-късно играе по един сезон чартърен във Вакер (Инсбурк) и Лех, преди поляците да го изплатят през 2015 година. През сегашния сезон той има 11 мача и 2 гола в Екстракласата.

В Краснодар работят и по задържането на нападателя Ари. Бразилецът с съветски паспорт е привързан с клуба до лятото, само че " биковете " желаят да го възобновят. Шефовете на съветския клуб възнамеряват да предложат на ветерана договор за 1+1 години.

Ари играе в Краснодар от 2013 година с спиране напролет на 2017-а, когато беше пратен чартърен в Локомотив (Москва). От началото на сезона нападателят има 6 гола в Премиер лигата, като отстъпва в листата на стрелците единствено на Фьодор Чалов (9) и Зе Луиш (7).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР