Швейцарските власти раздават подаръчни ваучери на хора, които убедят други

...
Швейцарските власти раздават подаръчни ваучери на хора, които убедят други
Коментари Харесай

Швейцария раздава ваучери на хора, убедили други да се ваксинират срещу COVID-19

Швейцарските управляващи раздават подаръчни ваучери на хора, които убедят други да се имунизират против СОVID-19, заяви през днешния ден швейцарското държавно управление.
Всеки нововаксиниран ще има опция да уточни един човек, който го е убедил да се ваксинира, споделиха управляващите и прибавиха, че за съдействието си този човек ще получи подаръчен ваучер на стойност 50 швейцарски франка /53.68 долара/.
Местните управляващи ще решат дали ваучерът може да бъде употребен, да вземем за пример, за посещаване на кина и заведения за хранене.
"Всеки може да помогне като убеди другар, комшия, сътрудник или член на фамилията в изгодите от имунизацията ", споделиха управляващите и прибавиха: "Това съдействие от страна на популацията би трябвало да бъде възнаградено ".
Швейцария вкарва наложителен PCR или бърз тест за COVID-19 за неимунизираните и непреболедувалите жители при влизане в страната.
"Швейцария регистрира един от най-ниските темпове на имунизация в Западна Европа, а едвам 58 % от 8.7-те милиона поданици на страната са изцяло имунизирани ". *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР