Швейцарската мултинационална здравна компания F. Hoffmann-La Roche AG обяви във

...
Швейцарската мултинационална здравна компания F. Hoffmann-La Roche AG обяви във
Коментари Харесай

Roche: Коктейл с антитела е 70% ефективен при предотвратяване на смърт от Covid-19

Швейцарската мултинационална здравна компания F. Hoffmann-La Roche AG разгласи във вторник, че създаденият от нея казиривимаб (casirivimab) и имдевимаб (imdevimab) се е потвърдил като 70% ефикасен при попречване на риск от хоспитализация или гибел на хора, инфектирани с, спрямо предоставяно плацебо при нехоспитализирани пациенти, предава Ройтерс, представена от БНР.
Изпитването във " Фаза 3 " на коктейла сред казиривимаб и имдевимаб измежду 4567 участници в изследването също по този начин е посочило, че коктейлът има " способността да понижи продължителността на признаците на Covid-19 от 14 на 10 дни ", означават още от компанията.
 Дания облекчава Covid ограниченията Дания облекчава Covid ограниченията
Датското държавно управление разгласи през днешния ден, че ще облекчи в допълнение коронавирусните ограничавания, като ще разреши на фризьорски салони, спа цен...
" Новите инфекции не престават да нарастват в международен мащаб с над три милиона регистрирани случая през предходната седмица, тъй че този коктейл от изследвани антитела може да предложи вяра като евентуална нова терапия за високорискови пациенти - изключително в светлината на скорошни доказателства, че казиривимаб и имдевимаб дружно резервират интензивността си против основни нововъзникващи разновидности на Covid-19 ", съобщи основният медицински шеф на фармацевтичната компания Roche Леви Гарауей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР