Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че преди

...
Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер сподели, че преди
Коментари Харесай

Федерер предпочита турнира в Индиън Уелс пред този в Маями

Швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер показа, че преди време е харесвал повече шампионата в Маями от този в Индиън Уелс, само че в този момент е тъкмо противоположното.
 Джокович хвали Колшрайбер след загубата, Надал и Федерер без проблеми в Индиън Уелс
Вчера Маестрото се класира безпроблемно за 1/4-финалите на актуалната конкуренция. Федерер победи Кайл Едмънд с 6:1, 6:4 за час на корта. Така в идната фаза ще играе с приятната изненада Хуберт Хуркач.

" В ранните ми тенис години избрах шампионата в Маями пред този в Индиън Уелс. Харесвах атмосферата на огромния град, дружно с неговите трептения. Днес обаче избирам спокойни места и несъмнено актуалният шампионат ми по подхожда.

Това е и поради турнирния шеф Томи Хаас с който сме доста положителни другари, а също по този начин и поради децата. И за тях е по-добре, когато играя на по-спокойно място като Индиън Уелс.



За мен това място е доста особено. Има природа, планини, пустиня, всичко е просто ужасно. И да играеш тук е просто супер. Мисля, че това е един тенис парадайс с цялата тази природа, която има към нас. Хората са създали прелестни градини с доста растения и зеленина, възприятието е просто отлично.

Има страхотни кортове, страхотни съоражения, а и чудесни места на които можеш да излезеш да хапнеш и да пийнеш. Феновете в действителност се забавляват, само че и ние играчите го вършим ", сподели Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР