Швейцарската компания Sirin Labs се радва на огромен интерес към

...
Швейцарската компания Sirin Labs се радва на огромен интерес към
Коментари Харесай

Разработват криптосмартфон, хиляди го поръчаха предварително

Швейцарската компания Sirin Labs се радва на голям интерес към своя криптосмартфон, който към момента е в развой на разработка. Над 25 хиляди души към този момент са си поръчали новаторското устройство на цена от 999 $.

В края на предходната година Sirin Labs влезе в Топ 5 на най-големите ICO планове (Initial Coin Offering) в света, а към този момент е привлякла 157,9 млн. $. Компанията разгласи, че основава редица артикули за работа с криптовалута, в това число предпазен смарт телефон със специфична операционна система и компютър с марката Finney, написа TechNews.

До момента Sirin Labs е получила 25 хиляди предварителни поръчки за криптосмартфона Finney. Той ще работи под ръководство на предпазена операционна система Sirin OS, основана на Android.

При разработка на платформата, криптосмартфона и компютъра, Sirin Labs слага акцент точно върху сигурността. За задачата е основано предпазено криптографично ядро, с помощта на което всички интервенции с криптовалутните портфейли ще бъдат надеждно подсигурени.

Sirin Labs възнамерява да покаже новаторските си крипто-продукти по-късно тази година или при започване на 2019 година Точната дата на презентациите все още не се оповестява. Междувременно, курсът на биткойн се колебае към 10 000 $.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР