Швейцария обяви, че се е присъединила към 11-ия пакет от

...
Швейцария обяви, че се е присъединила към 11-ия пакет от
Коментари Харесай

Швейцария официално се присъедини към 11-я пакет от санкции на Евросъюза

Швейцария разгласи, че се е включила към 11-ия пакет от наказания на Европейски Съюз против Русия. Активите на засегнатите от европейските ограничавания лица в страната към този момент са замразени и им е неразрешено да влизат или да минават директно през територията на страната. Информацията е оповестена в формалния държавен уебсайт на Швейцария.

Федералният департамент по стопанска система, обучение и проучвания разшири листата си със наказания против Русия, оповестява швейцарското държавно управление. Активите в Швейцария на 71 физически и 33 юридически лица, които са попаднали в обсега на 11-ия пакет от наказания на Европейски Съюз, ще бъдат замразени, а също по този начин ще им бъде неразрешено да влизат или да минават директно през страната.

На 23 юни Европейски Съюз разгласява 11-ия пакет от наказания против Русия, а в този момент се появиха нови детайлности. В описите са включени Positive Technologies, една от най-големите съветски компании за осведомителна сигурност, телевизионната и радио компания „ Звезда “, Международната разплащателна банка и ЦМРБанк, синовете на някогашния основен прокурор Юрий Чайка Игор и Артьом, синът на някогашния губернатор на Красноярския край Александър Ус, телевизионният водещ и прессекретар на държавната компания „ Роснефт “ Михаил Леонтиев, политическият анализатор Сергей Караганов, губернаторите на няколко области и няколко задгранични компании.

Освен това Европейски Съюз забрани вноса на съветски нефт по северното отклонение на петролопровода „ Дружба “, както и на танкери, които придвижват нефт до европейски пристанища, в случай че бъдат обвинени в нарушение на възбраната за импорт на съветски нефт и петролни артикули по море. Беше неразрешено влизането на ремаркета от Русия в Европейски Съюз, разширена беше възбраната за пренос на някои артикули с двойна приложимост и експорт на всевъзможни електрически и хибридни модели първокласни коли.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР