Швейцария не успя да остане на върха в класирането на

...
Швейцария не успя да остане на върха в класирането на
Коментари Харесай

Ирландия победи Грузия и излезе начело в Група D на квалификациите за Евро 2020

Швейцария не съумя да остане на върха в класирането на Група D на европейските квалификации за шампионата на Стария континент, който ще се състои през идната година.

" Кръстоносците " водеха с 3:0 при семейството си на Дания, само че в последна сметка позволиха срещата да приключи при тъждество - 3:3 и по този метод не съумяха да оглавят подреждането след два изиграни дуела.
 Италия победи Лихтенщайн с 6:0
Куалярела влезе в историята, Италия писа шестица на Лихтенщайн

За последно домакините пропуснаха шампионат на Стария континент през 1992 година

С шест пункта на сметката си на лидерската позиция се намира тимът на Ирландия.

За Швейцария през днешния ден точни бяха Фройлер, Джака и Емболо. Фройлер откри след едвам 19 минути игра, до момента в който Джака бе прецизен в 66-ата минута на мача. Десет минути по-късно и Емболо вкара попадение във вратата на противника, като домакините някъде тук очевидно решиха, че мачът за тях е завършил.
 Снимка 365188
Източник:

Те обаче получиха безпределно противен урок, като от 84-ата минута, до последния сигнал в мача инкасираха цели три гола и в последна сметка взеха единствено точка от конфликта.

Резултатът образно показва и случилото се на терена, като " алените " бяха по-настоятелни на игрището, стараеха се да основават повече рискове пред вратата на противника, само че разумно не стигнаха до крайната победа, позволявайки разпределяне в редиците си в заключителния четвърт час от мача.

Победата на ирландците довечера бе спестовна, само че доста ефикасна, като те завоюваха вкъщи против Грузия с минималното 1:0.
 Снимка 414632
Източник:

Точен в интерес на спечелилите беше Хурихейн, който прати топката в мрежата 9 минути преди почивката.

След паузата, през второто полувреме, играта бе постоянно накъсвана от ненужни фаулове, които направиха срещата не чак толкоз привлекателна за наблюдение.
 Снимка 414631
Източник:

Домакините обаче осъзнаваха значимостта на трите точки през днешния ден, които ги задържат пред състава на Швейцария. Грузинците все по този начин са без извоюван точков актив на сметката си.
 Снимка 414630
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР