Швейцария може да се откаже от ваксината AstraZeneca, но прекратяването

...
Швейцария може да се откаже от ваксината AstraZeneca, но прекратяването
Коментари Харесай

Швейцария може да се откаже от ваксините на AstraZeneca?

Швейцария може да се откаже от имунизацията AstraZeneca, само че прекратяването на контракта с британско-шведската компания сега не е алтернатива, макар че това може да се обмисли, написа през днешния ден вестник Neuer Zuricjer Zeitung am Sonntag, представен от скопското издание “Независен “.
Швейцария изиска повече данни за ефикасността и качеството на имунизацията по-рано този месец, преди да утвърди имунизацията, която получи зелена светлина от Европейски Съюз.
Позовавайки се на Федералната работа за публично здраве, вестникът написа, че локалните управляващи спекулират, че държавното управление желае да анулира заповедта си, което може да се случи, в случай че анализът покаже, че имунизацията не е задоволително ефикасна, отбелязва още организация " Фокус ".
" Все още не е известно какво ще се случи с имунизацията на AstraZeneca, само че прекратяването на контракта сега не е алтернатива, макар че може да бъде преразгледан, в случай че е належащо ", сподели Бора Крониг, заместник-директор на Федералната работа за публично здраве. 
Швейцария, която е поръчала 5,3 милиона дози ваксина на AstraZeneca, чака резултати от тестванията в Северна и Южна Америка. Франция, Белгия и Германия предлагат тази ваксина единствено на хора под 65-годишна възраст.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР