Швейцария и Испания се изправят един срещу друг в първи

...
Швейцария и Испания се изправят един срещу друг в първи
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Швейцария - Испания 0:1, автогол прави разликата

Швейцария и Испания се изправят един против различен в първи 1/4-финален дуел от UEFA EURO 2020. Двубоят започва в 19:00 часа на "Газпром Арена " в Санкт Петербург. Сериозната липса за "кръстоносците " е Гранит Джака. Резултатът е 1:0 за Испания след автогол на Закария в 8-ата минута при удар на Алба от към 20-ина метра, топката се отклони от играча на Швейцария и влезе в мрежата..

Може да следите дуела минута по минута с.

Още във втората минута Швейцария провежда рискова офанзива, само че шутът на Шакири откри тялото на Торес и попадна в ръцете на Симон.

Испания откри резултата с една от първите си рискове основани пред вратата на Цубер. В 8-ата минута след центриране от корнер топката се оказа в Алба, който стреля остро, топката се отклони от Закария и се оплете в мрежата на швейцарската врата.

Момчетата на Луис Енрике извършиха забавен директен свободен удар в 17-ата минута, само че ударът на Коке мина малко над напречната греда. Швейцария отвърна с опит за рискова офанзива няколко минути по-късно, само че пасът на Шакири не стигна до Сеферович, който беше изпреварен от Симон.

Аспиликуета стреля към вратата на Зомер в 25-ата минута след центриране от корнер, само че вратарят се оправи ловко със обстановката.

Една от забавните обстановки пред вратата на Симон пристигна в 34-ата минута. След центриране от корнер Аканджи стреля над вратата. До обстановката се стигна откакто Видмер завоюва корнера. Пет минути по-късно Видмер не намерицелта, откакто засече топката след центриране от корнер.

До края на първата част не паднаха нови голове и Испания се отдръпна с гол задатък.

Швейцария стартира интензивно втората част, само че в първите минути стигна до няколко корнера пред вратата на Симон. Испанците имаха благоприятни условия посредством Коке. В 56-ата минута след центриране от корнер, Закария игра с топката, само че кълбото мина настрана от вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР