Швейцария и Испания откриват програмата на четвъртфиналите на Евро 2020.

...
Швейцария и Испания откриват програмата на четвъртфиналите на Евро 2020.
Коментари Харесай

Испания и Швейцария откриват четвъртфиналната фаза на Евро 2020

Швейцария и Испания откриват програмата на четвъртфиналите на Евро 2020. Мачът е от 19:00 часа в Санкт Петербург. " Кръстоносците " сервираха най-голямата изненада в шампионата, като отстраниха международния първенец Франция след дузпи. Часове по-рано пък Ла Роха в профил вицешампиона на планетата Хърватия.

Отборът на Луис Енрике играе по-добре с всеки идващ мач и няма подозрение, че е любимец против Швейцария. Капитанът Джердан Шакири и съотборниците му сигурно няма да се предадат елементарно.

Швейцарците в никакъв случай не са стигали до полуфинал на огромно състезание.
 Путин увери: Няма заплаха за провеждането на Швейцария - Испания
Путин увери: Няма заплаха за провеждането на Швейцария - Испания

" Задължени сме да осъществим нашите задължения към УЕФА "

Те можеха даже да не прескочат груповата фаза на Евро 2020, само че съкрушиха Турция с 3:1 и продължиха като един от третите тимове с най-хубави индикатори. После пристигна историческият успех против " петлите ". В този дуел отборът на Владимир Петкович сподели незабравим темперамент и не се огъна, когато губеше с 1:3 четвърт час преди края. Увереността на футболистите си пролича и при дузпите - пет от пет осъществени.

Няколко часа преди Швейцария да шокира французите, Испания се изтеза оптимално против изтощените хървати, само че се наложи с 5:3 след продължения.

Иберийците пропиляха задатък от два гола в последните минути, само че въпреки всичко взеха своето. Преди началото на шампионата те не бяха слагани измежду огромните кандидати за купата. Сега обаче е друго и Испания има всички предпоставки да извърви пътя до края.

Швейцария ще бъде без огромния си водач Гранит Джака, който е осъден за насъбрани картони.
 Испания е първият народен отбор с пет гола в два следващи мача на Екологичен потенциал
Испания е първият народен отбор с пет гола в два следващи мача на Екологичен потенциал

Головата мощност на " Ла Фурия " е впечатляваща

На мястото на бъдещото ново попълнение на Рома в средата на терена ще се появи Денис Закария. Останалите 10 ще са същите, които започнаха против Франция. На вратата ще е Ян Зомер, а в отбрана ще работят Нико Елведи, Мануел Аканджи и Рикардо Родригес. Освен Закария в халфовата линия ще стартират Силван Видмер, Ремо Фройлер и намиращия се във превъзходна форма Стивън Цубер. Шакири ще нападна от втора позиция, а изнесени напред ще са Харис Сеферович и Брийл Емболо.

В състава на Испания също не се чакат изненади. Алваро Мората, Феран Торес и Пабло Сарабия ще са триото в офанзива. И тримата се разписаха против Хърватия и още веднъж ще са титуляри. В средата на терена ще играят Педри, Коке и Серхио Бускетс, а отбраната пред Унай Симон ще е в състав Сесар Аспиликуета, Ерик Гарсия, Аймерик Лапорт и Жорди Алба, който този път ще бъде предпочетен пред Хосе Гая.
 Снимка 536901
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР