Швейцарецът Роджър Федерер започна новата 2019 година с победа за

...
Швейцарецът Роджър Федерер започна новата 2019 година с победа за
Коментари Харесай

Роджър Федерер започна 2019 година с победа за 57 минути

Швейцарецът Роджър Федерер стартира новата 2019 година с победа за едвам 57 минути против американеца Франсес Тиафо. Двамата се срещнаха в първи дуел от мача сред Швейцария и Съединени американски щати от група " В " на неофициалното Световно състезание по тенис за смесени тимове, като Федерер се наложи с 6:4, 6:1.

Two Federer's shots(@Eurosport_RU ) pic.twitter.com/3viKKmE10P
— doublefault28 (@doublefault28) 1 януари 2019 година 37-годишният притежател на 20 трофеи от Големия шлем записа 13 аса на сметката си и сподели доста мощна игра във втората половина на мача. Федерер и Тиафо печелеха подаванията си до 4:4 в първия сет, след което швейцарецът внезапно наложи цялостен надзор над протичащото се на корта в Пърт, взимайки 7 поредни гейма.

pic.twitter.com/KVhmXWI0uG
— Federer Association (@Fed_Association) 1 януари 2019 година Така за по-малко от час Федерер реализира втората си победа на сингъл в шампионата и съумя да резервира сили за идния по-късно през днешния ден мач на смесени двойки, в който ще има самобитен конфликт сред двамата най-успели дейни състезатели - Федерер в швейцарския отбор и Серина Уилямс в американския. Преди това обаче Уилямс ще би трябвало да изиграе мача си на сингъл с Белинда Бенчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР