Швеция възприела мек подход по отношение на ограниченията заради коронавируса.

...
Швеция възприела мек подход по отношение на ограниченията заради коронавируса.
Коментари Харесай

Швеция вярва, че действа правилно срещу коронавируса в дългосрочен план

Швеция възприела мек метод във връзка с рестриктивните мерки поради ковид. Въпреки че въведените правила евентуално ще се ползват по-продължително, в сравнение с в други страни, формалните лица са безапелационни, че тактиката им е печеливша в дълготраен проект, написа БГНЕС, базирайки се на Агенция Франс Прес.
" Тази битка против COVID-19 е маратон ", съобщи неотдавна министър председателят Стефан Льовен и добави, че чиновниците му " мощно имат вяра ", че техните ограничения са верни в дълготраен проект.
Докато хората в други европейски страни през последните седмици последователно започнаха да се връщат на работните си места, на шведите се предлага настоятелно да продължат да работят у дома и евентуално това ще трае месеци напред.
Швеция обаче не наложи цялостни ограничения за блокиране – учениците под 16-годишна възраст не престават да вървят на учебно заведение, жителите не бяха лимитирани да посещават кафенета, питейни заведения и заведения за хранене.
В Швеция има 30 799 доказани случая на заразяване с ковид, от които 3 743 с летален излаз.
Чуха се обвинявания, че Швеция играе на съветска рулетка с живота на жителите, позволявайки на вируса да циркулира постепенно в обществото, като главната цел е да се подсигурява, че публичната здравна система може да издържи. Последствията е мъчно да се плануват - смъртността в Швеция през вчерашния ден е била 371 на 1 милион поданици, което е почти осем пъти повече, в сравнение с в Норвегия и Финландия, съгласно уеб страницата Worldometers.
Въпреки че в лечебните заведения в Швеция има известно напрежение, те не са били претрупани.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 май "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР