Швеция облекчава правилата за пътуване. Всичко по темата: Омикрон - новият коронавирусен

...
Швеция облекчава правилата за пътуване.
Всичко по темата:
Омикрон - новият коронавирусен
Коментари Харесай

Швеция облекчава правилата за пътуване

Швеция облекчава разпоредбите за пътешестване.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 515
Гражданите на Европейския съюз, които са имунизирани против ковид или наскоро са се възстановили от зараза, няма да има потребност да се изследват, преди да влязат в страната.

Изискването за показване на негативен тест няма да важи от петък. Вместо това ще бъде задоволително да се показа доказателство за имунизация или преболедуване.  

Русия пък редуцира карантината на инфектираните с ковид от 14 на 7 дни на фона на растеж при новите случаи. Дневният брой на доказаните инфекции се удвои през миналата седмица.

Властите предизвестиха, че тази вълна може да бъде най-голямата в страната, само че до момента не са оповестили никакви ограничавания, с цел да я спрат.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 515  Проф. Радостина Александрова: Омикрон не е безопасен, ще прати хора в интензивните отделения Проф. Радостина Александрова: Омикрон не е безопасен, ще прати хора в интензивните отделения  Особеността на „ Омикрон “ е ларингит при децата. Ето по кое време би трябвало да почнат да се тормозят родителите Особеността на „ Омикрон “ е ларингит при децата. Ето по кое време би трябвало да почнат да се тормозят родителите  Доц. Спасков за Коронавирус вълната: Трябва да се обърне повече внимание на извънболничната помощ Доц. Спасков за Коронавирус вълната: Трябва да се обърне повече внимание на извънболничната помощ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР