Швеция, Нидерландия, Италия, Испания, Австрия, Дания, Финландия, Португалия, Латвия и

...
Швеция, Нидерландия, Италия, Испания, Австрия, Дания, Финландия, Португалия, Латвия и
Коментари Харесай

Министрите на околната среда от ЕС поискаха план за зелено възстановяване

Швеция, Нидерландия, Италия, Испания, Австрия, Дания, Финландия, Португалия, Латвия и Люксембург приканиха съюза да одобри проект за " зелено " възобновяване в конюнктура на растящи опасения, че провокираният от пандемията от ковид удар върху стопанската система може да отслаби дейностите в битката с климатичните промени, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

``
реклама

В отворено писмо министрите на околната среда и климата на тези 10 страни декларират, че финансовата помощ за справяне с последствията от пандемията от ковид би трябвало да планува поддръжка за " Зелената договорка " на Европейската комисия за бъдеще с ниски въглеродни излъчвания.

" Трябва да изпратим мощен политически сигнал на света и на нашите жители, че Европейски Съюз ще води с образец даже в тежки времена като сегашните и ще проправи пътя към климатичната индиферентност и осъществяването на Парижкото съглашение " за битка с климатичните промени от 2015 година, се споделя в писмото.

Десетте страни желаят нараснали вложения в поддръжка на възобновимите енергийни източници, екологичния превоз, енергийната успеваемост и други ограничения в поддръжка на заложената в " Зелената договорка " на Европейски Съюз цел да се реализиран нулеви чисти парникови излъчвания до 2050 година

В писмото се приканват страните от Европейски Съюз да стоят настрани от краткосрочни решения в отговор на пандемията от новия ковид, " които основават риск да капсулират Европейски Съюз в стопанска система въз основата на изкопаеми горива в продължения на десетилетия ".

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР