Швеция, която реши да не се заключва по време на

Швеция, която реши да не се заключва по време на ...

Швеция с нов пик от заразени с коронавирус.

Швеция, която реши да не се заключва по време на пандемията от COVID-19, регистрира днес 2 820 нови случая на . По информация на агенцията за обществено здраве, това е най-високата бройка от началото на пандемията, съобщава „Гардиън”.
От агенцията предполагат, че през пролетта вероятно пикът е бил далече по-висок, но не е бил отчетен, тъй като по това време не са правени тестове.

Путин не предвижда ново пълно блокиране в Русия заради COVID-19 Путин не предвижда ново пълно блокиране в Русия заради COVID-19
Руският президент Владимир Путин заяви, че не се планира въвеждането на тотални ограничителни мерки - блокиране в цялата страна - зарад...
Здравната агенция затегна препоръките за борба с пандемията в три допълнителни региона, включително най-големите шведски градове Стокхолм и Гьотеборг.
регистрира още седем смъртни случая, причинени от усложненията от коронавируса като общият брой достигна 5 934. Смъртността на глава от населението е няколко пъти по-висока от тази в скандинавските съседи, но по-ниска от някои по-големи европейски страни, като Испания и Великобритания.

Източник: actualno.com